ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης: Αποδεκατισμένοι οι Μερέγνκες, με ασφάλεια στο 2.31

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρεάλ - Σεβίλλη
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρεάλ - Σεβίλλη © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει με απουσίες στο Μπιλμπάο την ώρα που η Αθλέτικ έχει ψυχολογία. Ειδικό στοίχημα διπλασιασμού από την αναμέτρηση.

Το τελευταίο ματς για το 2021 δίνει στο Μπιλμπάο η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αθλέτικ (22:30 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24), ούσα αποδεκατισμένη ελέω κορονοϊού και τραυματισμών. Την ίδια ώρα η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα πάει με άλλον αέρα στο ματς, καθώς πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο Σαν Μαμές κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις με 3-2, σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο πάντως παιχνίδι που η ισοπαλία θα μπορούσε να είναι πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ τα xG ήταν 1.19 - 2.02 υπέρ των Βερδιμπλάνκος. Ήρθε όμως το γκολ λίγο πριν τη λήξη και άλλαξε τελείως τα δεδομένα. Απόλυτη συγκέντρωση ζήτησε ο Μαρθελίνο από τους παίκτες του και να μην αποσυντονιστούν από το γεμάτο ιατρικό δελτίο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μερένγκες μετά από δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις κόλλησαν στο μηδέν κόντρα στην Κάδιθ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Τα βρήκαν σκούρα, τα έκαναν σχεδόν όλα σωστά, δημιούργησαν πλειάδα ευκαιριών, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η μάχη φουντώνει στο πρωτάθλημα μετά το 0-0 με την Κάδιθ, αφού η Σεβίλλη καραδοκεί και βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -5. Πονοκεφαλιάζει ο Αντσελότι που έχει γεμάτο απουσιολόγιο για απόψε, καθώς ο κορονοϊός και οι τραυματισμοί ταλαιπωρούν τη μαδριλένικη ομάδα.

Εκτός Καρβαχάλ, Άλαμπα, Λούκα Μόντριτς, Μάρκο Ασένιο, Μαρσέλο, Λούνιν, Μπέιλ, Θεμπάγιος, Ροντρίγκο και Ίσκο, ενώ ο Καζεμίρο είναι τιμωρημένος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει στον "λάκκο των λεόντων" με πολλές και σημαντικές απουσίες και αυτές των Καζεμίρο - Μόντριτς να ξεχωρίζουν, αφού οι δυο τους είναι η ραχοκοκαλιά της ομάδας. Η γηπεδούχος πάει με ηθικό και άλλον αέρα, είχε ανάγκη μια τονωτική νίκη και αυτή ήρθε σε κομβικό σημείο. Η Ρεάλ όμως έχει τα όπλα έστω να σκοράρει πάντως στο παιχνίδι. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 & Goal/Goal στο 2.31 προσδίδει ασφάλεια και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Εξάλλου το 1-1 δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου σε καμία από τις δύο πλευρές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.31), 22:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ