DAILY BET

Νέες αλλαγές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της EuroLeague, μετά τη ρελάνς με Όσμαν

Νέες αλλαγές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της EuroLeague, μετά τη ρελάνς με Όσμαν
AP PHOTO/RON SCHWANE

Κάτω από τα ραντάρ και πιάνοντας εξ απήνης το σύνολο του αθλητικού οικοσυστήματος, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου την απόκτηση του Τζέντι Όσμαν, απάντηση στη μεγαλοπρεπή μεταγραφή του Εβάν Φουρνιέ, κι έφερε νέες αλλαγές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Το σούσουρο για τριάρι υπήρχε μέσα στην εβδομάδα, όμως η πληρότητα στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα οδηγούσε σε νέα προσθήκη. Ή αυτό έλεγε η κοινή λογική. Χωρίς πολλά πολλά και κυρίως χωρίς παρατεταμένη μεταγραφολογία, ο Σκοπιανός στην καταγωγή παίκτης της Εθνικής Τουρκίας μπαίνει στο στάβλο με τα υπόλοιπα άλογα κούρσας του Εργκίν Αταμάν. Η προσθήκη του Τζέντι Όσμαν φέρνει σε ισορροπία την απόδοση για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αφού Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι πλέον στο 4.00 στη Stoiximan, από 4.70 και 4.75 αντίστοιχα (την ημέρα που ανακοινώθηκε ο Εβάν Φουρνιέ).

-Οι αποδόσεις της Stoiximan για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Οι δύο ελληνικές ομάδες κινούνται σε εντυπωσιακά επίπεδα δαπανών και ο σχεδιασμός τους στοχεύει ευθέως στη διατήρηση του τροπαίου στην Αττική, μετά την περυσινή κατάκτηση από τον Παναθηναϊκό. Σε απλά ελληνικά, οι δύο αιώνιοι ενεργούν και οι υπόλοιπες ομάδες κοιτάζουν.

Η Ρεάλ ανέβηκε στο 6.00 και η Μπαρτσελόνα στο 8.50, αφού η μετακόμιση του Όσμαν στην Αθήνα επηρεάζει και τις υπόλοιπες διεκδικήτριες.

Η Φενέρμπαχτσε ακολουθεί στη Stoiximan με απόδοση 8.50, τη Μονακό θα τη βρούμε στο 9.00, ενώ η Αναντολού Εφές βρίσκεται σε απόδοση 19.00. Η Παρτιζάν έχει απόδοση 22.00 και η Αρμάνι Μιλάνο 25.00.

-Οι αποδόσεις της Stoiximan για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Στη Stoiximan υπάρχουν μακροχρόνια ομάδων με ποντάρισμα για την πρόκριση κάθε ομάδας στο Final 4, την παρουσία της στα Play-offs, στις 4 πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου και πολλά άλλα.

Το ξεκίνημα στις 3 Οκτωβρίου αναμένεται με αγωνία. Φουρνιέ, Ναν, Βεζενκοφ και Όσμαν, αναμειγνύουν το ταλέντο τους στο παρκέ με φόντο μία διαχρονική αντιπαλότητα και το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό.

Στη Stoiximan θα υπάρχουν διαρκώς προγράμματα ανταμοιβής Mission με έπαθλο, καθώς και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, πολλά εκ των οποίων είναι αποκλειστικά στη στοιχηματική αγορά.

*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ