ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Αντρέ Σίλβα πήρε εμπρός και οδηγεί τη Λειψία στο 2.40

Ο άσος της Λειψίας Αντρέ Σίλβα πανηγυρίζει κόντρα στη Στουτγάρδη
Ο Αντρέ Σίλβα πανηγυρίζει κόντρα στη Στουτγάρδη © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Λειψία ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ και ο φορμαρισμένος Αντρέ Σίλβα, μπορεί να την οδηγήσει στο 2.40.

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Bundesliga με τη Λειψία να υποδέχεται απόψε την Αρμίνια Μπίλεφελντ (16:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), σε ένα ματς που είναι το απόλυτο φαβορί σε τιμές στο 1.25.

Η Λειψία άλλαξε τεχνικό την προηγούμενη εβδομάδα αντικαθιστώντας, τον Τζέσι Μαρς με τον Ντομένικο Τεντέσκο. Στα πρώτα δύο παιχνίδια με τον Ιταλογερμανό προπονητή στον πάγκο, οι "ταύροι" έχουν απολογισμό μία νίκη και μία ισοπαλία.

Κέρδισαν εύκολα με 4-1 την Γκλάντμπαχ στην Red Bull Arena, ωστόσο μεσοβδόμαδα πέταξαν δύο βαθμούς στο Άουγκσμπουργκ, αφού δέχθηκαν την ισοφάριση με πέναλτι στο 86' (1-1).

Και στα δύο ματς η Λειψία ήταν εμφανώς ανώτερη. Με την Γκλάντμπαχ τα xGoals έγραψαν 4,80-0,85 και με την Αουγκσμπουργκ 3,08-1,57.

Προφανώς το παιχνίδι με την προτελευταία Αρμίνια, είναι must win για τη φιλόδοξη Λειψία, η οποία βρίσκεται στο -5 από την τετράδα και οφείλει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Το πρόβλημα φέτος της Λειψίας είναι τα εκτός έδρας ματς, όπου έχει απολογισμό 0-4-4. Αντίθετα, μέσα στην έδρα τους οι "ταύροι" έχουν πετύχει έξι νίκες σε οχτώ αγώνες, χάνοντας μόνο από την πρωτοπόρο Μπάγερν και την τρίτη της βαθμολογίας Λεβερκούζεν.

Λειψία - Αρμίνια Μπίλεφελντ: Στοιχηματική Πρόταση

Απέναντι στη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, η Λειψία αναμένεται να φτάσει στο τρίποντο για να πάει με θετικό τρόπο στη χειμερινή διακοπή. Φυσικά ο άσος είναι πολύ χαμηλά, ωστόσο μπορεί να ανέβει στο 2.40 αν συνδυαστεί με το anytime του φορμαρισμένου Αντρέ Σίλβα.

Ο Πορτογάλος στράικερ, που πέρυσι ήταν δεύτερος σκόρερ της Bundesliga με 28 γκολ, άργησε φέτος να πάρει εμπρός, εσχάτως όμως έχει αρχίσει να βρίσκει σταθερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Σκόραρε στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της Λειψίας και το πιθανότερο είναι πως θα κάνει τη διαφορά και κόντρα στην Αρμίνια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία - Αρμίνια Μπίλεφελντ: 1 & Αντρέ Σίλβα να σκοράρει (απόδοση 2.40), 16:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ