ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Λούκας Πακετά κάνει τη διαφορά για τη Λιόν στο 3.75

Ο άσος της Λυών Λούκας Πακετά πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λούκας Πακετά πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Η Λιόν ψάχνει δεύτερη κολλητή νίκη στη Ligue 1 για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο και ο Πακετά κάνει τη διαφορά σε απόδοση από το 3.75 μέχρι το 4.75!

Η Λιόν υποδέχεται τη Ρεμς στο Γκρουπάμα Στέντιουμ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) για τη 16 αγωνιστική της Ligue 1 και η νίκη της προσφέρεται σε τιμές φαβορί στο 1.50.

Η ομάδα του Πέτερ Μπος προέρχεται από το διπλό στην έδρα της Μονπελιέ κι αν απόψε κερδίσει τη Ρεμς θα κάνει δεύτερη κολλητή νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες. Για τη Λιόν είναι σημαντικό να χτίσει ένα θετικό σερί προκειμένου να καλύψει την απόστασή της από την πρώτη τριάδα, που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Champions League.

Στον αντίποδα η Ρεμς κινείται σταθερά στη μετριότητα έχοντας μόλις δύο νίκες στις δέκα προηγούμενες αγωνιστικές, ενώ απόψε θα απουσιάσει από τον πάγκο της, ο τεχνικός Οσκαρ Γκαρσία (πρώην του Ολυμπιακού) λόγω κορονοϊού.

Πρώτος σκόρερ της Λιόν ο Πακετά

Ο παίκτης που ξεχωρίζει φέτος στην Ολιμπίκ είναι ο διεθνής Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λούκας Πακετά. Ο 24χρονος άσος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο πρωτάθλημα με έξι γκολ σε 14 συμμετοχές και μάλιστα σημείωσε το νικητήριο τέρμα επί της Μονπελιέ την περασμένη Κυριακή.

Ο Πακετά είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ και στο 1-0 της Βραζιλίας επί της Κολομβίας στην τελευταία διακοπή λόγω εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Συνολικά, σε 44 συμμετοχές με τη Λιόν στο πρωτάθλημα πέρυσι και φέτος μετράει 15 γκολ και το ενδεχόμενο να σκοράρει απέναντι στη Ρεμς προσφέρεται στο αξιόλογο 3.75. Αν μάλιστα συνδυάσουμε το anytime του Πακετά με την πιθανή νίκη της Λιόν τότε η απόδοση εκτοξεύεται στο 4.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιόν - Ρεμς: Να σκοράρει ο Λούκας Πακετά (απόδοση 3.75), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ