ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Μπέιλ συμπληρώνει 100 διεθνείς συμμετοχές και δίνει το 2.12

Ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ουαλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λευκορωσία για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Τσεντράλνι Στάντιον", Καζάν | Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ουαλίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λευκορωσία για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Τσεντράλνι Στάντιον", Καζάν | Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 ALEXEI NASYROV / AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Μπέιλ συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την εθνική Ουαλίας και θέλει να το γιορτάσει με γκολ.

Η Ουαλία υποδέχεται απόψε τη Λευκορωσία στο Κάρντιφ (21:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24), στο πλαίσιο του πέμπου προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ, στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Το παιχνίδι βαθμολογικά δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διότι η Ουαλία έχει καπαρωμένη μία θέση στα playoffs του Μαρτίου από την επιτυχημένη πορεία της στο Nations League. Αυτό σημαίνει, ότι ακόμη κι αν τερματίσει τρίτη στον όμιλο πίσω από Βέλγιο και Τσεχία, θα έχει και δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κεντρικό πρόσωπο ο Μπέιλ

Οι Ουαλοί λοιπόν θα παίξουν απόψε χωρίς άγχος κόντρα αδύναμη Λευκορωσία και θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν το κοινό τους με μία χορταστική εμφάνιση. Φυσικά, κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ο άσος της Ρεάλ σε 99 παιχνίδια με τη Ουαλία έχει πετύχει 36 γκολ και ασφαλώς είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική του. Σίγουρα απόψε θα προσπαθήσει να συνδυάσει την 100η συμμετοχή του με ακόμη ένα τέρμα.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο, όπου η Ουαλία είχε κερδίσει με 3-2 τη Λευκορωσία στο Καζάν, ο Μπέιλ είχε πετύχει χατ τρικ! Το ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά απέναντι στους Λευκορώσους προσφέρεται στο 1.75.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι το σενάριο ο Μπέιλ να σημειώσει περισσότερα γκολ από τη Λευκορωσία σε απόδοση 2.12. Οι Λευκορώσοι προέρχονται από έξι διαδοχικές ήττες στον όμιλο και σε συνολικά επτά παιχνίδια, έχουν μείνει άσφαιροι πέντε φορές.

Επίσης, στα τελευταία 14 εκτός έδρας ματς που έδωσε η Λευκορωσία στο πλαίσιο προκριματικών Μουντιάλ, γνώρισε ισάριθμες ήττες, αποτυγχάνοντας μάλιστα να σκοράρει στα δέκα από αυτά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουαλία - Λευκορωσία: Μπέιλ να σκοράρει περισσότερα γκολ από τη Λευκορωσία (απόδοση 2.12), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ