ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Μπενζεμά κάνει ξανά τη διαφορά για τη Ρεάλ στο 2.45

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αθλέτικ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αθλέτικ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ πηγαίνει "τρένο" με δέκα διαδοχικές νίκες και απόψε έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σερί της κερδίζοντας και την Κάδιθ.

Η Ρεάλ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα με άνεση στο ισπανικό πρωτάθλημα και απόψε έχει την ευκαιρία να διευρύνει κι άλλο το νικηφόρο σερί της, αφού φιλοξενεί στο Μπερναμπέου την Κάδιθ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Οι μερένγκες επικράτησαν την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 της Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και συμπλήρωσαν δέκα διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Champions League.

Ρεάλ - Κάδιθ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Εν όψει Κάδιθ, προέκυψαν αρκετά προβλήματα με τον κορονοϊό και ως εκ τούτου ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί απόψε τις υπηρεσίες των Ασένσιο, Μαρσέλο, Μπέιλ, Ροδρίγο, Μόντριτς καθώς και του τραυματία Καρβαχάλ.

Παρά τις απουσίες, η Ρεάλ εξακολουθεί φυσικά να υπερέχει της Κάδιθ, καθώς θα κατέβει με επιθετική τριάδα, τους Αζάρ, Μπενζεμά, Βινίσιους και χαφ τους Βαλβέρδε, Κασεμίρο, Κρόος.

Ειδικά ο Καρίμ Μπενζεμά, πραγματοποιεί και φέτος σπουδαία σεζόν. Στο ντέρμπι με την Ατλέτικο ήταν καθοριστικός, ανοίγοντας το σκορ με εκπληκτικό τρόπο. Αυτό ήταν το 13ο του γκολ στη La Liga για φέτος και μαζί με το Champions League μετράει ήδη 18 τέρματα!

Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς που αγωνίστηκε, ενώ τον περασμένο Απρίλιο, στο 3-0 των Μαδριλένων εκτός έδρας επί της Κάδιθ, είχε σημειώσει δύο γκολ.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει και απόψε είναι πολύ πιθανό και για αυτό προσφέρεται μόλις στο 1.50 το anytime του. Η απόδοση πάντως μπορεί να ανέβει στο 2.45 σε κόμπο με τον άσο της Ρεάλ και το Under 4,5.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά under 2,5 και κατά τη διάρκεια των δέκα σερί νικών, έχει μετρήσει εννιά under 3,5. Εμείς μπορούμε να πάρουμε και ένα γκολ παραπάνω για ασφάλεια, σε ικανοποιητική απόδοση σε συνδυασμό με το να σκοράρει ξανά και ο φορμαρισμένος Μπενζεμά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Κάδιθ: 1 & Under 4,5 & Να σκοράρει ο Μπενζεμά (απόδοση 2.45), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ