ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Over 1,5 γκολ η Αργεντινή, γκολ μετά το 28' στο Βέλγιο-ΗΠΑ

PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 25:  Lionel Messi (L) of Argentina celebrates scoring his team's first goal with his teammates Angel di Maria (C) and Marcos Rojo (R) during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Nigeria and Argentina at Estadio Beira-Rio on June 25, 2014 in Porto Alegre, Brazil.  (Photo by Alex Grimm - FIFA/FIFA via Getty Images)
PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 25: Lionel Messi (L) of Argentina celebrates scoring his team's first goal with his teammates Angel di Maria (C) and Marcos Rojo (R) during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Nigeria and Argentina at Estadio Beira-Rio on June 25, 2014 in Porto Alegre, Brazil. (Photo by Alex Grimm - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Τελευταία μέρα στη φάση των "16" των Μουντιάλ με την Αργεντινή να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στην Ελβετία και το Βέλγιο να υποδέχεται τις ΗΠΑ σε ένα ματς όπου δεν αναμένονται ρίσκα από τις δύο ομάδες.

Πέντε από τα έξι μέχρι στιγμής ματς στη φάση των "16" συνοδεύτηκαν από Under δείγμα της επιφυλακτικότητας που διακρίνει τις ομάδες στα "νοκ-άουτ" παιχνίδια".

Απόψε η Αργεντινή αναμετράται με την Ελβετία. Οι προσδοκίες για την παρέα του Λιονέλ Μέσι είναι μεγάλες παρόλο που οι "αλμπισελέστε" δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Είναι η ώρα όπου ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα πάρει το όπλο του, όπως άλλωστε έχει πράξει από το ξεκίνημα του τουρνουά με την συμπαράσταση των συμπαικτών του ωστόσο να θεωρείται απαραίτητη σε αυτό το σημείο.

Το Over 1,5 goal ( 1.70 στον Stoiximan) στην Αργεντινή και μόνο έχει λογική, παρότι συναντάμε πολλά Under τις τελευταίες μέρες.

Το σύνολο του Σαμπέγια θα επιχειρήσει να πετύχει μία καθαρή νίκη προκειμένου να αναπτερωθεί το ηθικό της. Με την ίδια λογική σε σημείο πάμε με τον άσο της Αργεντινής (1.50 στον Stoiximan).

Σε ότι αφορά το έτερο ματς της βραδιάς, η σκληροτράχηλη Αμερική θα επιχειρήσει να μπλοκάρει τα ατού των Βέλγων, έχοντας αποδείξει πως διαθέτει μέταλλο σαν ομάδα.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" του Βίλμοτς έχουν δείξει πως σχεδόν σε κάθε παιχνίδι μπαίνουν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο φορτσάροντας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι χαρακτηριστικό πως και τα τέσσερα τέρματα τους τα πέτυχαν μετά το 70'! Οι δύο ομάδες αναμένεται τουλάχιστον στο ξεκίνημα να διαφυλάξουν τα νώτα τους, οπότε θεωρείται αρκετά πιθανό να έχουμε γκολ μετά το 28' ( 2.10 στον Stoiximan).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ