BETMARKET TIPS

Παιχνίδι με τα γκολ στα προκριματικά του Champions League

Σε αποδόσεις λίγο κάτω από τον διαπλασιασμό η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr από τις ρεβάνς του 1ου προκριματικού του Champions League.

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα προκριματικά του Champions League και το BetMarket.gr σας ασχολείται τις ρεβάνς του 1ου προκριματικού.

Λίνκολν – Χάμρουν Σπάρτανς

Νίκη στο πρώτο ματς στη Μάλτα με 1-0 για τη Λίνκολν. Εκμεταλλεύτηκε την περίοδο 11’ με 45’ που έπαιζε με παίκτη παραπάνω, αφού κατάφερε να πετύχει το γκολ που της εξασφάλισε και τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήρε ρίσκα, ώστε να εξασφαλίσει ρο προβάδισμα. Πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και οφείλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα μέσα στην έδρα της.

Δύσκολη η αποστολή πλέον για τη Χάμρουν Σπάρτανς, μετά την εντός έδρας ήττα. Δεν κατάφερε να διαχειριστεί το διάστημα 11’-45’ που είχε αριθμητικό μειονέκτημα, με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ. Στο 2ο ημίχρονο οι αριθμητικές ισορροπίες είχαν αποκατασταθεί, έφτιαξε ευκαιρίες για να ισοαφαρίσει, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αναγκαστικά πρέπει να πάρει ρίσκα αν θέλει να ελπίζει σε ανατροπή.

Η Λίνκολν έχει στο χέρι της την πρόκριση και κατεβαίνει με σκοπό να υπερασπιστεί τη νίκη του πρώτου αγώνα. Ήταν σχετικά καλή ανασταλτικά στο προηγούμενο ματς και τώρα απλά χρειάζεται να διαχειριστεί το προβάδισμα που έχει. Δύσκολα θα πάρει ρυθμό το παιχνίδι και λογικά δεν θα δούμε πολλά γκολ. Η επιλογή μας είναι το Under 2,5 σε απόδοση 1.73.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σάμροκ Ρόβερς - Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ

Καλό αποτέλεσμα για τη Σάμροκ Ρόβερς στο πρώτο ματς, που απέσπασε ισοπαλία (0-0) στην Ισλανδία. Αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά, άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων. Η ομάδα της Ιρλανδίας πέτυχε το στόχο της, που ήταν να μην χάσει εκτός έδρας. Δεν διανύει την καλύτερη σεζόν φέτος στο πρωτάθλημα, αφού είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς. Εντός έδρας βέβαια, έχει καλύτερο πρόσωπο και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα.

Η Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, δεν είχε κακή εικόνα στο πρώτο ματς, αλλά δεν πήτρε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσπάθησε να βρει ένα γκολ, έφτιαξε ευκαιρίες αλλά ήταν αναποτελεσματική. Ενδεικτικό μάλιστα, ότι καμία από τις τελικές της προσπάθειες δεν βρήκαν στόχο. Η πρωταθλήτρια Ισλανδίας κυνηγάει τώρα το πρώτο ευρωπαϊκό διπλό της ιστορίας της, αφού στα προηγούμενα δέκα δεν είχε καταφέρει ποτέ να κερδίσει.

Δεν περιμένουμα να ανοίξει ο ρυθμ’ος και το σκορ θα κυνηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Ακόμα κι αν κάποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει νωρίς θα κοιτάξει να κρατήσει το αποτέλεσμα κι όχι να ψάξει να βρει κι άλλο γκολ. Επιλογή μας, το under 2,5 σε απόδοση 1.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Λίνκολν – Χάμρουν Σπάρτανς: Under 2,5 (απόδοση 1.73), 19:00
  • Σάμροκ Ρόβερς - Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ: Under 2,5 (απόδοση 1.72), 22:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ