BIG GAMES BET

Πόρτο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Προγνωστικά και ανάλυση - Ώρα classico

Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ σε αναμέτρηση κόντρα στη Ντόρτμουντ
Ο Ρουμπέν Αμορίμ τεχνικό της Σπόρτινγκ © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Η μάχη στο πορτογαλικό πρωτάθλημα κορυφώνεται σε ό,τι αφορά στον τίτλο. Ώρα classico στο Ντραγκάο, Πόρτο εναντίον Σπόρτινγκ και η μελέτη οδηγεί στο 2.58.

Ακρως δυνατή μονομαχία περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, καθώς για την 22η αγωνιστική η Πόρτο φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:15 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ). Classico λοιπόν στο Ντραγκάο, πρώτος (Πόρτο) εναντίον δεύτερου (Σπόρτινγκ) με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στους έξι βαθμούς. Στην κατάσταση μάλιστα που είναι η Μπενφίκα εδώ και καιρό, οι δυο τους θα παλέψουν ως το τέλος για το πρωτάθλημα. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 1-1.

Η Πόρτο είναι σε σούπερ κατάσταση με 11 σερί νίκες, αλλά ανασταλτικά δίνει δικαιώματα, καθώς οι 4/5 τελευταίες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έληξαν Goal/Goal. Η ζωή πλέον ίσως να είναι δύσκολη για την Πόρτο χωρίς τον Ντίας που πήγε στη Λίβερπουλ. Παίκτης βαρόμετρο που στην καλή του μέρα μπορεί να κρίνει ένα ντέρμπι και είχε αποδείξει αυτό.

Η Σπόρτινγκ μετά από μια σειρά μέτριων εμφανίσεων, παίζει ξανά κυριαρχικό ποδόσφαιρο, παίζει επιθετικά, αφήνει όμως χώρους και δέχεται φάσεις, πολλές φορές και γκολ, με τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της να έχουν λήξει Goal/Goal. Τόσο η Πόρτο, όσο και η Σπόρτινγκ κέρδισαν Αρούκα και Φαμιλικάο με 2-0 αντίστοιχα, ενώ για ένα ημίχρονο έπαιξαν καλά δείχνοντας πως έχουν το μυαλό στο αποψινό.

Για τους Δράκους ακολουθεί εντός έδρας ματς με τη Λάτσιο στο Europa League την Πέμπτη, ενώ οι Λέοντες φιλοξενούν τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League την Τρίτη. Δύο καλές απουσίες για τη Σπόρτινγκ, καθώς ο καταλυτικός εξτρέμ Πέδρο Γκονσάλες είναι εκτός, ενώ ο πολύτιμος μπακ-χαφ Πόρο έχει κάρτες. Στην Πόρτο θα τσεκαριστεί ο γκολκίπερ Ντιόγκο Κόστα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα δύο τελευταία χρόνια τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι αρκετά ισορροπημένα με εκατέρωθεν φάσεις και όχι ιδιαίτερα κλειστά. Ο Αμορίμ δεν ξεφεύγει εύκολα από τα πλάνα του, η απουσία του Πόρο είναι πολύ σημαντική. Ο Κονσεϊσάο από την άλλη όταν ρισκάρει και αλλάζει φιλοσοφία συνήθως την πατάει και δεν του βγαίνει. Μια ισοπαλία δεν θα φέρει την καταστροφή, αφού θα διατηρηθεί η διαφορά. Η Σπόρτινγκ από την άλλη, θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος το ματς, είναι σταθερά καλή επιθετικά, παίζει ίσως και καλύτερα από την Πόρτο το τελευταίο διάστημα. Στο 2.58 το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 & over 1,5, καλύπτει πολλά ενδεχόμενα και αξίζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτο - Σπόρτινγκ: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.58), 22:15
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ