ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: 28 γκολ και συνεχίζει ο Άκπομ, επιλογή στο 3.00

Ο Μάικλ Κάρικ
Ο Μάικλ Κάρικ © 2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Λούτον με τη Μίντλεσμπρο για του πρωτάθλημα της Championship.

Δυνατό φινάλε στην αγωνιστική της Championship με το παιχνίδι της Λούτον κόντρα στη Μίντλεσμπρο (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Δύο ομάδες που θα βρίσκονται μίνιμουμ στα πλέι-οφ και ενδέχεται να συναντηθούν και εκεί, με έπαθλο την άνοδο στην Premier League. Μαθηματικά, αμφότερες έχουν πιθανότητες και για την απευθείας άνοδο, ωστόσο δεν μοιάζει πιθανό στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές κάποια από τις δύο να καλύψει τη διαφορά από τη δεύτερη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει κι ένα ματς λιγότερο.

Η αποψινή αναμέτρηση λοιπόν, θα είναι περισσότερο ένα κρας τεστ εν όψει των κρίσιμων αγώνων για τα πλέι-οφ και μία προσπάθεια για να μπουν στην τελική ευθεία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η Λούτον για παράδειγμα θέλει να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό αήττητο σερί της, το οποίο με το 1-1 στο Ρέντινγκ, την Τετάρτη, έφτασε τα 11 διαδοχικά παιχνίδια (7-4-0).

Στον αντίποδα, η Μίντλεσμπρο μετά το επιβλητικό 5-1 επί της Νόριτς, κέρδισε εντός έδρας με 3-1 και τη Χάλ, επιβεβαιώνοντας για ακόμη έναν αγώνα την επιθετική της ισχύ. Η Μπόρο έχει την κορυφαία επίθεση της κατηγορίας (82 γκολ), καλύτερη ακόμη και από την πρωτοπόρο Μπέρνλι, που εξασφάλισε την επιστροφή της στην Premier League.

Γενικά, η ομάδα του Μάικλ Κάρικ έχει φουλ επιθετική φιλοσοφία και μετράει 8/9 Over 2,5 στις προηγούμενες αγωνιστικές. Εντελώς διαφορετικό είναι το στιλ της Λούτον, η οποία βασίζεται κυρίως στην αμυντική της οργάνωση και έχει εμφανίσει 15/17 Under 2,5 από τις 21 Ιανουαρίου και μετά!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρότι η Μίντλεσμπρο είναι πολύ πιο ευχάριστη ομάδα στο μάτι, οι μπουκ σέβονται το μεγάλο αήττητο σερί της Λούτον και το γεγονός ότι προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες εντός έδρας και δίνουν φαβορί τον άσο, στο 2.25. Πρακτικά πάντως μιλάμε για ένα παιχνίδι τριπλή, που η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε.

Στοιχηματικά, πιο ενδιαφέρον είναι το anytime του Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος είναι ο κορυφαίος επιθετικός φέτος της κατηγορίας με 28 γκολ σε 36 συμμετοχές! Ο 27χρονος πρώην άσος του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και σε εννιά ματς το δίμηνο Μάρτιος-Απρίλιος δεν σκόραρε μόνο κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι. Σε τιμές τριπλασιασμού το anytime του Ακπομ, που είχε σκοράρει και στο 2-1 επί της Λούτον, στον πρώτο γύρο τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λούτον - Μίντλεσμπρο: Ακπομ Anytime (απόδοση 3.00), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ