ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Αλλοπρόσαλλη η Τότεναμ, πιεσμένη η Έβερτον, η λύση στο 1.75

Ο Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 3 Ιανουαρίου 2021
Ο Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Τσέλσι σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 3 Ιανουαρίου 2021 @2021 ANDY RAIN/POOL VIA AP IMAGES

Παιχνίδια για δυνατούς λύτες απόψε στο Λονδίνο, μεταξύ της ασταθούς Τότεναμ και της Έβερτον, που έχει φτάσει να παλεύει για την παραμονή της.

Η Τότεναμ συνεχίζει το σκωτσέζικο ντους στους οπαδούς της. Μετά το απρόσμενο διπλό στο Μάντσεστερ επί της Σίτι, ήρθε η απογοητευτική ήττα με 1-0 εκτός από την Μπέρνλι. Το κλίμα έστρωσε ξανά με το επιβλητικό 4-0 στο Elland Road επί της Λιντς, όμως τρεις ημέρες μετά ήρθε το κάζο στο κύπελλο, με τον αποκλεισμό από τη Μίντλεσμπρο στην παράταση (1-0, 107'), σε ένα ματς που κατέβηκε με δυνατή ενδεκάδα.

Παρότι η έλευση του Αντόνιο Κόντε δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες και ενθουσιασμό, η αλήθεια είναι πως η Τότεναμ δεν έχει καταφέρει προς το παρόν να βρει σταθερές στο παιχνίδι της. Στα τελευταία δέκα επίσημα ματς έχει υποστεί πέντε ήττες και συνεχίζει να είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

Το θετικό για "σπιρούνια" είναι ότι έχουν τρία ματς λιγότερα συγκριτικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γούεστ Χαμ, που βρίσκονται στην πέμπτη και την έκτη θέση αντίστοιχα, άρα δυνητικά μπορεί να τις προσπεράσει αν και στο αγγλικό πρωτάθλημα καμία αναμέτρηση δεν είναι απλή υπόθεση.

Τότεμαν - Εβερτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Απόψε, η Τότεναμ υποδέχεται την φουλ πιεσμένη Έβερτον (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) η οποία βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, μόλις στο +1 από τη 18η Μπέρνλι. Πραγματικά, προξενεί μεγάλη εντύπωση, πώς με αυτό το ρόστερ τα "ζαχαρωτά" βρίσκονται σε τέτοια δεινή θέση.

Από τότε που ανέλαβε ο Φρανκ Λάμπαρντ, η Έβερτον έχει απολογισμό 3-0-3 σε έξι επίσημα παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από δύο κολλητές ήττες, ωστόσο στο 0-1 (81') από τη Σίτι ήταν απόλυτα ανταγωνιστική και στο 84' φώναξε για πέναλτι, σε μία εντελώς αμφισβητούμενη φάση. Ακολούθησε η πρόκριση στο κύπελλο, επί της μικρούλας Μπόραμ (2-0), ωστόσο όλο το βάρος πια, πρέπει να πέσει στο πρωτάθλημα, καθώς έχει μπλέξει για τα καλά.

Η Έβερτον έχει τη χειρότερη εκτός έδρας συγκομιδή φέτος στην Premier League με μόλις έξι βαθμούς. Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2003/04 συμπληρώνει δέκα διαδοχικά ματς εκτός έδρας χωρίς νίκη. Επίσης, έχει άσχημη παράδοση απέναντι στην Τότεναμ, καθώς στα τελευταία 18 μεταξύ τους παιχνίδια για την Premier League, έχει κερδίσει μόνο ένα.

Από τη μία λοιπόν έχουμε την τελείως ασταθή Τότεναμ, η οποία πριν το 4-0 επί της Λιντς, μετρούσε έξι σερί ματς στο πρωτάθλημα χωρίς clean sheet. Από την άλλη την Έβερτον, η οποία βιώνει οριακές καταστάσεις και κατά κανόνα χάνεται μακριά από το Goodison Park. Τα "ζαχαρωτά" πάντως έχουν την ποιότητα μπροστά με τους Ρισάρλισον, Φαν ντε Μπέικ και Κάλβερτ-Λιούιν (αναμένεται να επιστρέψει απόψε) για να απειλήσουν την εντελώς αλλοπρόσαλλη Τότεναμ. Πιο λογική επιλογή, μοιάζει το Goal/Goal στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ - Έβερτον: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ