ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Απόλυτη η Σίτι στο Etihad το 2023

Ο Χουλιάν Άλβαρες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα | 19 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Χουλιάν Άλβαρες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα | 19 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στην Premier League. Στο Μάντσεστερ, η Σίτι περιμένει τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα ματς βέβαια που είναι απόλυτο φαβορί (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Την Τρίτη, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου της στο Champions League με νίκη 3-1 επί του Ερυθρού Αστέρα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης κυριάρχησαν απόλυτα, έχοντας 37 τελικές, 12 κόρνερ και 76% κατοχή. Μαγική εικόνα το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, όπου η Σίτι είχε 87 επαφές με την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή! Στην επανάληψη βέβαια η τάξη αποκαταστάθηκε με τους "πολίτες" να φτάνουν στην ανατροπή, έχοντας ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ.

Στο πρωτάθλημα, η Σίτι είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο κι αν κερδίσει απόψε θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της με 6x6 νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν από το 2016. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι μέσα στο 2023 έχει δώσει 19 παιχνίδια στο Etihad και τα έχει κερδίσει όλα, σημειώνοντας 63 γκολ.

Στον αντίποδα, η Νότιγχαμ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα της κόντρα στην Μπέρνλι και αρκέστηκε τελικά στο ισόπαλο 1-1. Κρατάει πάντως, το γκολ (61') του νεοφερμένου Χάντσον Οντόι, που σκόραρε στο ντεμπούτο του και τη γενικά βελτιωμένη εικόνα στο β' μέρος.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ σκοράρει 12 διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα και φέτος έχει βρει δίχτυα εκτός έδρας κόντρα σε Αρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Έχει αποδείξει δηλαδή ότι μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα στους μεγάλους της Premier League.

Η Σίτι βέβαια είναι μία κατηγορία μόνη της και κακά τα ψέματα, για τη Νότιγχαμ η επόμενη τριάδα αγώνων με Μπρέντφορντ, Πάλας και Λούτον είναι πολύ πιο σημαντική. Ο άσος των πρωταθλητών φτάνει στο 2.50 με το anytime του Αλβαρες, ο οποίος έχει εξελιχθεί πλέον σε xFactor. Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα βρήκε δίχτυα δις και στα συνολικά 15 επίσημα παιχνίδια που έχει ξεκινήσει βασικός εντός έδρας, έχει σκοράρει 16 φορές!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ: 1 & Αλβαρες Anytime (απόδοση 2.50), 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ