BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Boxing Day δυάδα στο 3.70

Ο Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια αγώνα Premier League της Τότεναμ απέναντι στην Νιούκαστλ | 23 Οκτωβρίου 2022
Ο Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια αγώνα Premier League της Τότεναμ απέναντι στην Νιούκαστλ | 23 Οκτωβρίου 2022 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Οι στοιχηματικές επιλογές του Betmarket από την αγγλική Boxing Day.

Ημέρα ποδοσφαιρικής γιορτής σήμερα στην Αγγλία, που τα τελευταία χρόνια είναι λίγο διαφορετική από ό,τι την είχαμε συνηθίσει. Δύο πράγματα την έκαναν να ξεχωρίζει. Τα γεμάτα κόσμο γήπεδα και το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων.

Το πρώτο μετά την πανδημία ήρθε στα κανονικά του επίπεδα, το δεύτερο είναι κάτι που το ζούμε για πρώτη φορά ελέω Μουντιάλ. Η διακοπή είναι ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν μας, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν να αγωνιστούν πάνω από ενάμιση μήνα σε επίσημο παιχνίδι.

Προγνωστικά Αγγλίας

Πάνω σ’ αυτό θα “πατήσουμε” στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Τότεναμ. Ένα τοπικό ντέρμπι, με την μικρούλα του ζευγαριού να είναι πάντα αυτή που… ζει για τέτοιου είδους ματς, ενώ μπροστά στο κοινό της έχει ηττηθεί μόνο από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Μάλιστα, πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, οι Bees... έδειξαν τα δόντια τους κερδίζοντας εκτός έδρας την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ είχε 12 παίκτες στο Μουντιάλ, κάτι που δυσκόλεψε τη περίοδο προετοιμασίας. Ο Κόντε σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας τους και άφησε… αιχμές πως ίσως δεν χρησιμοποιήσει κανέναν τους (σίγουρα έξω ο Ριτσάρλισον). Κοιτάμε ζεστά την κόντρα, με τον άσο να φτάνει μέχρι και το 3.50 και τη διπλή ευκαιρία το 1.80.

Τέλος, ένα από τα καλύτερα φαβορί της ημέρας βρίσκεται στη League One. Αναφερόμαστε στην Μπάρνσλεϊ που παίζει απέναντι στην Άκρινγκτον. Η Μπάρνσλεϊ είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, με πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία στο ανοιχτό παιχνίδι.

Έρχεται από 5 συναπτές νίκες στο πρωτάθλημα και αν πιάσουμε τα τελευταία 8 παιχνίδια τους, θα δούμε ότι έχουμε μία μάχη ανάμεσα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία και αυτήν με τους λιγότερους βαθμούς. Το διπλό αποτελεί αξιόλογη επιλογή σε αποδόσεις διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ – Τότεναμ: 1Χ (απόδοση 1.80), 14:30
  • Άκρινγκτον – Μπάρνσλεϊ: 2 (απόδοση 2.05), 17:00

Διάβασε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, φτιάξε το δικό σου δελτίο μέσα από τη νέα υπηρεσία του BetMarket.gr και βρες σε ποια στοιχηματική εταιρία έχει τις καλύτερες αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ