ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Combo τριπλασιασμού στο Μπρέντφορντ - Φούλαμ

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε
Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς πανηγύρισε το γκολ που σημείωσε @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μπρέντφορντ με τη Φούλαμ.

Από το αγωνιστικό πρόγραμμα της Δευτέρας, ξεχωρίζει ασφαλώς το πολύ ενδιαφέρον λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και τη Φούλαμ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία φέτος και με βάση τη βαθμολογία δικαιούνται να λένε ότι διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Μπρέντφορντ πάντως έχει να παίξει από τις 18 Φεβρουαρίου και το 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας, σε ένα παιχνίδι που ισοφάρισε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων! Συμπλήρωσε έτσι 11 διαδοχικά ματς (5-6-0) χωρίς ήττα στην Premier League. Η Μπρέντφορντ είναι μαζί με τις Ντόρτμουντ και Ρεμς οι μοναδικές αήττητες ομάδες μέσα στο 2023, στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Επίσης, το σύνολο του Τόμας Φρανκ έχει χάσει μόνο από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στα 12 προηγούμενα παιχνίδια εντός έδρας.

Το αρνητικό για τις "μέλισσες" είναι ότι έχουν κερδίσει μόνο ένα λονδρέζικο ντέρμπι από τα τελευταία εννιά (1-6-2). Επίσης, υπάρχει αγωνία αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ Ιβάν Τόνι (14 γκολ), ο οποίος κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό και κινδυνεύει ακόμη και με εξάμηνο αποκλεισμό! Φυσικά, αν συμβεί κάτι τέτοιο το πλήγμα θα είναι τεράστιο, καθώς ο Τόνι έχει σκοράρει το 31% των γκολ της Μπρέντφορντ (26 στα 85), από τότε που η ομάδα επέστρεψε στην Premier League. Για το σημερινό παιχνίδι πάντως ο 26χρονος άσος αναμένεται να είναι κανονικά διαθέσιμος.

Στον αντίποδα, η Φούλαμ έχει ήδη βγάλει πέντε διπλά φέτος και ψάχνει ακόμη μία νίκη για να ισοφαρίσει το κορυφαίο της ρεκόρ εκτός έδρας. Επίσης, αν κερδίσει απόψε θα πετύχει για πρώτη φορά τέσσερις νίκες σε λονδρέζικα ντέρμπι σε μία σεζόν.

Την περασμένη Τρίτη, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κέρδισε 2-0 εντός έδρας τη Λιντς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε σε ροτέισον επτά παικτών. Η Φούλαμ έχει να ηττηθεί από το 0-1 με την Τότεναμ, στις 23 Ιανουαρίου. Έκτοτε είναι αήττητη επτά σερί ματς (4-3-0). Επίσης, στα τελευταία εννιά παιχνίδια της εκτός έδρας, έχει χάσει μόνο στο Νιούκαστλ και στο Μάντσεστερ με τη Σίτι.

Μολονότι ο Μάρκο Σίλβα θα στερηθεί τον πολύτιμο χαφ Παλίνια λόγω τιμωρίας, το σετ με το διπλό ακόμη και σε τιμές τετραπλασιασμού, μας δίνει το δικαίωμα να πάμε στη διπλή ευκαιρία της Φούλαμ. Το Χ2 προσφέρεται στο 1.85 και μαζί με το πιθανό αμφίσκορο, παίρνουμε ένα combo άνω του 3.00. Και οι δύο ομάδες έχουν επιθετική λογική και νοοτροπία. Η Φούλαμ έχει τα περισσότερα Goal/Goal (15) στην κατηγορία και η Μπρέντφορντ 7/11 στις τελευταίες αγωνιστικές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ – Φούλαμ: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 3.05), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ