ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Δεδομένα για 2.10 στο Λίβερπουλ - Γουλβς

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λέστερ | 30 Δεκεμβρίου 2022
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λέστερ | 30 Δεκεμβρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουλβς για την Premier League.

Η Λίβερπουλ φιλοξενεί απόψε στο Anfield τη Γουλβς σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Premier League. Αυτή θα είναι η τέταρτη αναμέτρηση των δύο ομάδων φέτος (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο έπαιξαν και για το κύπελλο. Το πρώτο ματς στην έδρα των Reds έληξε ισόπαλο 2-2, εκ των πραγμάτων λοιπόν η πρόκριση κρίθηκε στον επαναληπτικό του Molineux, όπου η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 1-0. Στο ίδιο γήπεδο όμως, στις αρχές Φεβρουαρίου, η Γουλβς κέρδισε καθαρά με 3-0 τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, με αυτογκόλ του Μάτιπ και γκολ των Ντόουσον και Ρούμπεν Νέβες. Εκείνη η νίκη διέκοψε ένα αρνητικό σερί 11 ηττών της Γουλβς κόντρα στους Reds σε επίπεδο Premier League.

Το Σάββατο, η Λίβερπουλ κόλλησε στο 0-0, στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας και πέταξε ακόμη δύο βαθμούς στην προσπάθεια, που κάνει να προλάβει τουλάχιστον την τετράδα. Αυτή τη στιγμή είναι στο -9 από την τέταρτη Τότεναμ, επομένως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.

Βέβαια, η ομάδα του Κλοπ αδυνατεί φέτος να βρει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων. Στα τελευταία 12 επίσημα παιχνίδια για παράδειγμα, έχει πετύχει μόλις δύο νίκες, ενώ την περασμένη εβδομάδα υπέστη και μία βαριά ήττα από τη Ρεάλ με 5-2 για το Champions League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Γουλβς από την πλευρά της έχει βελτιωθεί αισθητά από την ημέρα που ανέλαβε ο Χουλέν Λοπετέγκι και μόνο η απρόσμενη εντός έδρας (1-0) από την Μπόρνμουθ, μπορεί να θεωρεί αρνητικό αποτέλεσμα. Την Παρασκευή πάντως, οι "λύκοι" έβγαλαν αντίδραση και πήραν ισοπαλία 1-1 στο Λονδίνο από τη Φούλαμ. Συμπλήρωσαν έτσι έξι εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με μόλις μία ήττα (2-3-1).

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Γουλβς παραμένει η επιθετική της δυστοκία, αν και ο νεοφερμένος Πάμπλο Σαράμπια, που άνοιξε λογαριασμό απέναντι στη Φούλαμ, αναμένεται να προσφέρει λύσεις. Οι "λύκοι" πάντως, εξακολουθούν να έχουν μία από τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας, με μόλις 18 γκολ ενεργητικό.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ απέτυχε να σκοράρει στα τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Το θετικό ωστόσο είναι, ότι διατήρησε το μηδέν με Εβερτον, Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας, επιτρέποντας στους αντιπάλους της να κάνουν αθροιστικά μόλις πέντε σουτ on target.

Με τη Λίβερπουλ λοιπόν να μετράει 4/5 Under 2,5 εσχάτως στη λίγκα και τη Γουλβς να έχει 14 Under 2,5 φέτος σε 24 αγώνες, μάλλον είναι λίγο τσιμπημένες οι αποδόσεις στο 2.10+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Γουλβς: Under 2,5 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ