ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικά Αγγλία: Δεν περνάνε καλά στο Λονδίνο οι Λεπίδες

Ο Πολ Χεκινγκμπότομ στον πάγκο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ο Πολ Χεκινγκμπότομ © 2022 JUSTIN SETTERFIELD/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ με την παράδοση να μην είναι υπέρ της.

Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της η Φούλαμ και να αντιδράσει. Πέταξε ένα ημίχρονο κόντρα στην Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου. Δεν ήταν πειστική, σαν να μην ήταν στο γήπεδο και την πάτησε, προσπάθησε να ανέβει μετά την ανάπαυλα, άξιζε ένα γκολ, αλλά τίποτα παραπάνω, το 2-0 από τους Μπλε είναι σε γενικές γραμμές δίκαιο. Ο Σίλβα άστραψε και βρόντηξε, έχει κάθε δίκιο και το αήττητο έλαβε τέλος μετά από τρία ματς μόλις (2-1-0). Πολύ σφιχτά τα εντός έδρας ματς, αρκετά νωχελική επιθετικά. Θα κάνει κάποιες μικροδιορθώσεις πάντως ο Σίλβα για το αποψινό.

Καλή, χρυσή η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, συμπαθητική και σκληρή ομάδα, αλλά όταν δεν παίζει στο Μπράμαλ Λέιν δεν το… έχει. Έχασε στα 11/12 τελευταία στον δρόμο, ενώ στο Λονδίνο έχει κερδίσει μόλις μια φορά στις 31 εξορμήσεις σε επίπεδο Premier League. Ο Χεκινγκμπότομ δεδομένα θα κάνει αλλαγές για το σημερινό. Ύστερα από την οκτάρα από τη Νιουκάστλ στο Μπράμαλ Λέιν, έχασε και στο Λονδίνο με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ, βγάζοντας ξανά αδυναμίες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πάρει η κατηφόρα τις Λεπίδες και πάνε ξανά στο Λονδίνο, το οποίο δεν τις θέλει. Η Φούλαμ είναι ένα κλικ πιο πειστική και λιγότερο soft αυτό το διάστημα. Δεν θα ξεφύγει πάντως το σκορ εύκολα. Πιέζεται έντονα ο άσος. Στο 2.10 το combo 1 & under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 1 (απόδοση 2.10), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ