ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Δεν... στρίβει η Τσέλσι, με Κέιν για το 2.15 η Τότεναμ

Προγνωστικά Αγγλία: Δεν... στρίβει η Τσέλσι, με Κέιν για το 2.15 η Τότεναμ
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Τσέλσι και την Τότεναμ κόντρα σε Μπράιτον και Μπόρνμουθ αντίστοιχα.

Πλούσιο το πρόγραμμα της Premier League σήμερα (15/4) με συνολικά επτά αναμετρήσεις. Στο Stamford Bridge η Τσέλσι υποδέχεται την Μπράιτον σε ένα ματς που το διπλό άνοιξε στο 2.90-3.00 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 2.70 κατά μέσο όρο (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Το σορτάρισμα κρίνεται απολύτως φυσιολογικό, δεδομένου ότι η Τσέλσι δεν μπορεί με τίποτα να... στρίψει. Ούτε η έλευση του Φρανκ Λάμπαρντ, ως μεταβατική λύση, έχει προσφέρει κάτι μέχρι στιγμής. Στο ντεμπούτο του, οι "μπλε" ηττήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας από τη Γουλβς, παρουσιάζοντας για ακόμη μία φορά το κλασικό τους επιθετικό πρόβλημα. Τα ίδια και την Τετάρτη, στο Champions League, ήττα με 2-0 (21', 74') στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, παίζοντας με δέκα από το 59'. Τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι που η Τσέλσι έμεινε άσφαιρη, έκτο στα τελευταία 11 επίσημα που δεν βρήκε δίχτυα. Μόλις τέσσερις νίκες στα προηγούμενα 19!

Ο Λάμπαρντ με τη Γουλβς επέλεξε σύστημα με τετράδα στην άμυνα. Κόντρα στη Ρεάλ το γύρισε σε τριάδα, ωστόσο σε κανένα από τα δύο παιχνίδια δεν είδε προκοπή. Βέβαια, το βασικό ζητούμενο είναι να λύσει επιτέλους την επιθετική της δυστοκία. Είναι χαρακτηριστικό, πως στα τελευταία τρία ματς για την Premier League, είχε 52 τελικές, 5,5 xGoals υπέρ και όμως δεν κατάφερε να πετύχει ούτε ένα γκολ. Αν η Τσέλσι δεν σκοράρει ούτε απόψε, θα μείνει για τέταρτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος άσφαιρη, πρώτη φορά μετά το 2007!

Στον αντίποδα, η Μπράιτον έχει χάσει μόνο δύο φορές στις 12 προηγούμενες αγωνιστικές (6-4-2) και ασφαλώς σκοράρει με πολύ μεγαλύτερη συνέπεια. Μετά το 2-0 από την Μπρέντφορντ στις 14 Οκτωβρίου, όταν γνώρισε για τελευταία φορά δύο κολλητές ήττες, σκοράρει εννιά σερί ματς εκτός έδρας.

Οι "γλάροι" πήραν ισοπαλία πέρυσι και πρόπερσι στο Stamford Bridge, που η Τσέλσι ήταν σαφώς σε πολύ καλύτερη μοίρα απ' ότι φέτος. Δεν θα προξενήσει καμία έκπληξη αν πάρουν και φέτος θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, στον πρώτο γύρο είχαν συντρίψει με 4-1 τους Λονδρέζους. Σηκώνει ρίσκο το διπλό στο 2.80. Εναλλακτικά, μπορούμε να ζητήσουμε τη διπλή ευκαιρία (Χ2) με Over 1,5 σε τιμές διπλασιασμού. Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι άλλωστε, είναι η τέταρτη κορυφαία επίθεση (52 γκολ) της κατηγορίας και μετράει 15/18 Over 1,5 στις τελευταίες αγωνιστικές. Από την άλλη, η Τσέλσι έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 14 προηγούμενα παιχνίδια της κόντρα σε αντιπάλους από το πρώτο μισό της βαθμολογίας!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Την ίδια ώρα, επίσης στο Λονδίνο, η Τότεναμ φιλοξενεί την Μπόρνμουθ και είναι ασφαλώς καθαρό φαβορί στο 1.50 (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Τα “σπιρούνια” προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Μπράιτον σε μία αναμέτρηση πάντως που τα xGoals ήταν 0,59-1,48 και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 72' με το σκορ στο 1-1.

Η ουσία πάντως είναι, ότι η Τότεναμ πήρε το τρίποντο και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την τετράδα, έχοντας ωστόσο ματς περισσότερο από Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο αποψινό ματς η νίκη είναι μονόδρομος για το σύνολο του Κρίστιαν Στελίνι, καθώς στις επόμενες τρεις αγωνιστικές παίζει με τη Νιούκαστλ εκτός, με τη Γιουνάιτεντ εντός και με τη Λίβερπουλ εκτός.

Η Μπόρνμουθ έβγαλε μεγάλο διπλό στο Λέστερ την προηγούμενη εβδομάδα και συμπλήρωσε τέσσερις νίκες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, όσες δηλαδή είχε στις πρώτες 22. Η εμφάνισή της ήταν εξαιρετική και θα μπορούσε να κερδίσει με ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Κόντρα πάντως σε ομάδες της πρώτης πεντάδας, τα "κεράσια" έχουν μαζέψει μόλις δύο βαθμούς σε οκτώ ματς φέτος. Επίσης, στο Λονδίνο δεν έχουν κερδίσει ποτέ την Τότεναμ. Για την ακρίβεια, σε πέντε αναμετρήσεις έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες με γκολ 2-16.

Από την άλλη, η Τότεναμ μετράει πέντε διαδοχικές νίκες εντός έδρας σε επίπεδο Premier League και έχει κάνει φέτος το 5x5 κόντρα στις νεοφώτιστες ομάδες. Ο άσος μπορεί να λειτουργήσει ως στήριγμα. Μαζί πάντως με το anytime του Χάρι Κέιν φτάνουμε σε απόδοση 2.15. Ο διεθνής Άγγλος φορ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σκοράροντας έξι σερί ματς με την Τότεναμ και την εθνική Αγγλίας. Επίσης, έχει πετύχει φέτος τουλάχιστον ένα γκολ σε 20 παιχνίδια για το πρωτάθλημα, δύο περισσότερα δηλαδή από τον Έρλινγκ Χάλαντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Μπράιτον: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.00), 17:00
  • Τότεναμ – Μπόρνμουθ: 1 & Κέιν Anytime (απόδοση 2.15), 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ