ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Δίνει δικαιώματα στον Βέχορστ η άμυνα της Λέστερ

Ο άσος της Μπέρνλι, Βουτ Βέχορστ στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Turf Moor
Ο άσος της Μπέρνλι, Βουτ Βέχορστ Ⓒ 2022 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Η Μπέρνλι έχει χτυπήσει αγωνιστική φόρμα και με τον Βουτ Βέχορστ την επίθεσή της απειλεί την ευάλωτη άμυνα της Λέστερ.

Η Μπέρνλι φιλοξενεί τη Λέστερ στο Turf Moor (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) σε μία πολύ ενδιαφέρουσα εξ αναβολής αναμέτρηση για την Premier League, όπου άσος παίζει σε τιμές οριακά πάνω από το 2.90 και το διπλό είναι οριακό φαβορί στο 2.50.

Μπέρνλι - Λέστερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Σον Ντάις διανύει την καλύτερή της φόρμα μέσα στη σεζόν έχοντας μαζέψει επτά βαθμούς (2-1-0) στα τελευταία τρία ματς, όσους δηλαδή είχε κερδίσει μαζί στα 11 προηγούμενα (0-7-4). Η Μπέρνλι προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στο Λονδίνο, με την Κρίσταλ Πάλας. Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη όμως, απάντησε άμεσα και τελικά πήρε χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα τον πόντο.

Στον αντίποδα, η Λέστερ προκρίθηκε μεν στους 16 του Conference League με δύο νίκες απέναντι στη Ράντερς, ωστόσο στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Οι "αλεπούδες" έχουν συγκεντρώσει 16 βαθμούς λιγότερους συγκριτικά με την περσινή σεζόν στον ίδιο αριθμό αγώνων. Είναι πέντε διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (0-2-3) στην Premier League, έχουν δηλαδή να κερδίσουν από τις 28 Δεκεμβρίου και το 1-0 επί της Λίβερπουλ.

Βασικό πρόβλημα της Λέστερ, από το ξεκίνημα της σεζόν, είναι η άμυνά της. Στα τελευταία πέντε ματς εκτός έδρας με Σαουθάμπτον, Αστον Βίλα, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Γουλβς, έχει δεχθεί σε όλα από δύο γκολ και πάνω.

Η Λέστερ είναι η μοναδική ομάδα φέτος της Premier League που δεν έχει ούτε ένα clean sheet εκτός έδρας. Για την ακρίβεια, δέχεται 18 σερί ματς εκτός έδρας τουλάχιστον ένα γκολ. Επίσης, είναι ξεκάθαρη η αδυναμία των "αλεπούδων" στις στατικές φάσεις, καθώς έχουν δεχθεί με αυτόν τον τρόπο 18 γκολ, εκ των οποίων τα 10 από κόρνερ.

Προγνωστικά Αγγλία: Μπέρνλι - Λέστερ

Από την άλλη, η Μπέρνλι φημίζεται για τη δύναμή της στις στημένες μπάλες και με τον Βουτ Βέχορστ μπορεί να κάνει τη ζημιά στους φιλοξενούμενους. Ο Ολλανδός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τη Βόλφσμπουργκ για να λύσει το πρόβλημα των Clarets στο γκολ. Μέχρι στιγμής έχει σκοράρει μία φορά σε έξι συμμετοχές, ανοίγοντας το σκορ στο 3-0 επί της Μπράιτον. Γενικά πάντως, είναι σταθερά μέσα στις φάσεις. Με την Πάλας για παράδειγμα είχε ακυρωθέν γκολ, για οριακό οφσάιντ.

Ο Βέχορστ είναι κλασικός target man περιοχής. Δυνατός και σχεδόν δίμετρος, έχει τα στοιχεία για να προβληματίσει την ευάλωτη άμυνα της Λέστερ. Στο 2.90 το anytime του άσου της Μπέρνλι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρνλι - Λέστερ: Βέχορστ Να Σκοράρει (απόδοση 2.90), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ