ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Δυάδα με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 5.20

Προγνωστικά Αγγλία: Δυάδα με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 5.20
@2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Αγγλική δυάδα με δύο combo από τους αγώνες της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι, κόντρα σε Φούλαμ και Σαουθάμπτον αντίστοιχα.

Η Αρσεναλ νιώθει ξανά καυτή την ανάσα της Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη χθεσινή νίκη των "πολιτών" επί της Κρίσταλ Πάλας στο Selhurst Park. Για τους "κανονιέρηδες" λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να περάσουν απόψε από το Craven Cottage για να επαναφέρουν τη διαφορά από τη Σίτι στο +5 (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Βέβαια, η Φούλαμ δεν είναι καθόλου απλός αντίπαλος. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει μαζέψει 20 βαθμούς μετά το Μουντιάλ, έχει δηλαδή την καλύτερη συγκομιδή στην Premier League μετά τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από την άλλη, η Αρσεναλ είχε μεσοβδόμαδα και παιχνίδι στη Λισαβόνα για το Europa League, όπου ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Σπόρτινγκ. Ο Μικέλ Αρτέτα έκανε την Πέμπτη ροτέισον έξι παικτών στην 11αδα, βάζοντας ξεκάθαρα σε προτεραιότητα το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγύρισαν, σαν να κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, την επική ανατροπή επί της Μπόρνμουθ, την προηγούμενη εβδομάδα, με το νικητήριο γκολ του Ρις Νέλσον στο 97ο λεπτό. Τέτοια αποτελέσματα και κυρίως με τέτοιο τρόπο, είναι οιωνοί τίτλου. Ωστόσο, το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και η Άρσεναλ οφείλει να κάνει το απόλυτο στα επόμενα τρία ματς με Φούλαμ, Κρίσταλ Πάλας και Λιντς, πριν πάει να παίξει στο Anfield με τη Λίβερπουλ.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, είναι αβέβαιο αν θα ξεκινήσει ο Μάρτιν Εντεγκαρντ, που έχασε το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης, διότι ήταν άρρωστος. Επίσης, είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Λεάντρο Τροσάρ, ενώ όλα δείχνουν ότι θα λείψει ξανά και ο Έντι Ενκέτια. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς έχει αρχίσει να σημειώνει πρόοδο, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς να επιστρέψει.

Τα προβλήματα λοιπόν, είναι αρκετά, ωστόσο η Αρσεναλ έχει ρεκόρ 7-2-0 στα τελευταία εννιά ματς με τη Φούλαμ. Επίσης, οι "κανονιέρηδες" είναι η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας στο δρόμο με 10 νίκες σε 13 αγώνες και το πιο εντυπωσιακό είναι πως έχουν κάνει το απόλυτο στα τέσσερα εκτός έδρας λονδρέζικα ντέρμπι, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ. Κέρδισαν με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας, με 3-0 την Μπρέντφορντ, 1-0 την Τσέλσι και 2-0 την Τότεναμ.

Στο 2.50 το ενδεχόμενο η Αρσεναλ να κάνει το 5/5, κερδίζοντας ξανά με λευκό παθητικό. Άλλωστε, το σύνολο του Αρτέτα έχει φέτος 11 συνολικά clean sheets, εκ των οποίων τα οκτώ σε εκτός έδρας παιχνίδια!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την ντροπιαστική ήττα με 7-0 από τη Λίβερπουλ, έδειξε άμεσα σημάδια αντίδρασης. Την Πέμπτη, κέρδισε με 4-1 την Μπέτις για το Europa League και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο ματς την πρόκρισή της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Απόψε, η Γιουνάιτεντ φιλοξενεί στο Old Trafford την ουραγό Σαουθάμπτον και προφανώς είναι το απόλυτο φαβορί (16:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Άλλωστε, οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι αήττητοι 21 σερί ματς εντός έδρας (19-2-0). Έχουν δηλαδή να χάσουν από τον περασμένο Σεπτέμβριο και το 1-0 από τη Σοσιεδάδ για τον όμιλο του Europa League.

Επίσης, η Γιουνάιτεντ σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε 15 διαδοχικά παιχνίδια εντός έδρας, για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια! Η Σαουθάμπτον έρχεται από νίκη επιβίωσης κόντρα στη Λέστερ με 1-0, ωστόσο δύσκολα θα ανακόψει το σερί των "κόκκινων διαβόλων" μέσα στο θέατρο των ονείρων.

Ο Ερικ Τεν Χαγ ενδέχεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, καθώς χρησιμοποίησε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα στα δύο προηγούμενα ματς. Για μία θέση στο αρχικό σχήμα πιέζουν οι Ταϊρέλ Μαλάσια, Τζέιντον Σάντσο και Ααρον Γουάν-Μπισάκα.

Φυσικά, από το βασικό σχήμα δεν κουνιέται ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος αν σκοράρει και απόψε θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γουέιν Ρούνεϊ, από τον Μάρτιο του 2010, με γκολ σε οκτώ διαδοχικά εντός έδρας ματς Premier League.

Ο Ράσφορντ έχει πετύχει συνολικά 18 γκολ μετά το Μουντιάλ και το anytime του ανεβάζει τον άσο του 1.30 στο 2.08

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ – Αρσεναλ: 2 & No/Goal (απόδοση 2.50), 16:00
  • Μάντσεστερ Γ. - Σαουθάμπτον: 1 & Ράσφορντ Anytime (απόδοση 2.08), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ