BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Ενθουσιασμός κι επιθετικότητα σημαίνουν γκολ

Tottenham's Son Heung-min reacts after making a goal during a friendly soccer match against Team K-league, Wednesday, 31, 2024, at Seoul World Cup Stadium in Seoul, South Korea. (AP Photo/Ahn Young-joon)
Tottenham's Son Heung-min reacts after making a goal during a friendly soccer match against Team K-league, Wednesday, 31, 2024, at Seoul World Cup Stadium in Seoul, South Korea. (AP Photo/Ahn Young-joon) © 2024 AHN YOUNG-JOON/ASSOCIATED PRESS

Σε απόδοση 2.30 το σημείο του Betmarket από το Λέστερ – Τότεναμ, με το οποίο κλείνει η 1η αγωνιστική της Premier League.

Η σεζόν 2024/25 έχει ξεκινήσει κι επισήμως με τη έναρξη όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, εκτός της Bundesliga. Το κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, Premier League δεν μας έκρυβε κάποια έκπληξη στην πρεμιέρα έως τώρα. Βέβαια, η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τη Λέστερ να υποδέχεται την Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου.

Λέστερ – Τότεναμ

Οι δύο ομάδες παίζουν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Η Λέστερ επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα μεγάλα σαλόνια της Αγγλίας και έχει ξεκάθαρο στόχο την παραμονή. Ο πρωτεργάτης της περσινής σεζόν, Ένζο Μαρέσκα, εξαργύρωσε την πολύ καλή χρονιά με τις Αλεπούδες και τώρα βρίσκεται στον πάγκο της Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι προσέλαβαν ως αντικαταστάτη του Ιταλού κόουτς τον Στιβ Κούπερ, ο οποίος είναι ένας προπονητής με εμπειρία στην Premier League. Ωστόσο, έχει ένα εντελώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η Λέστερ έχει κάνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της αλλά δεν έχει αλλάξει τον βασικό κορμό της. Πολύ σημαντική η απώλεια του Ντιούσμπερι Χολ, που πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι. Δέχθηκε γκολ σε όλα τα φιλικά της, ενώ στο τελευταίο προβλημάτισε έντονα με την ήττα με 3-0 από τη Λανς.

Από την άλλη, η Τότεναμ, έκανε ορισμένες σημαντικές μεταγραφές κατά τη μεταγραφική περίοδο και γενικά προέβη σε ένα ξεσκαρτάρισμα. Συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα η μεταγραφή Σολάνκε από τη Μπόρνμουθ, που ουσιαστικά ήρθε να καλύψει το κενό που άφησε ο Χάρι Κέιν πριν ένα χρόνο. Ο Άγγλος έχει χαρακτηριστικά στον τρόπο παιχνιδιού του που μπορεί να ταιριάξει με τον Σον, ενώ μπορεί να προσφέρει και το εύκολο γκολ. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως οι Λονδρέζοι δεν ενισχύθηκαν καθόλου στην άμυνα. Την περσινή σεζόν δέχονταν πολύ εύκολα γκολ και με βάση το πόσο ψηλά θέλει να είναι η γραμμή άμυνας ο Άγγελος Ποστέκογλου, θα πρέπει να κάνουν κινήσεις έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για να ενισχυθούν αμυντικά. Στα φιλικά, ηττήθηκε στα δύο τελευταία με 2-1 και 3-2 από τη Μπάγερν Μονάχου, ενώ στα υπόλοιπα είδαμε τη γνωστή εικόνα με εξαιρετική επίθεση και προβληματική άμυνα.

Η επιλογή μας στα προγνωστικά είναι από τη αγορά των γκολ. Ο γρήγορος ρυθμός που δίνει η Τότεναμ στα παιχνίδια της, παρασέρνει πολλές φορές και τους αντιπάλους της που θέλουν να ελέγχουν το ρυθμό. Η Λέστερ παίζει εντός έδρας ο ενθουσιασμός της επιστροφής στην Premier League μπορεί να βοηθήσει στην γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού τουλάχιστον στην αρχή του αγώνα. Με βάση αυτά λοιπόν ποντάρουμε στο Over 1.5 του ημιχρόνου σε απόδοση 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 19/8, 22:00 Λέστερ – Τότεναμ: Over 1.5 ημίχρονο (απόδοση 2.30)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ