ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Επιλογές για όλα τα γούστα από την Boxing day

Ο Βαλεριέν Ίσμαελ στον πάγκο της ΛΑΣΚ σε ματς του Europa League κόντρα στην Αϊντχόφεν | 7 Νοεμβρίου 2019
Ο Βαλεριέν Ίσμαελ στον πάγκο της ΛΑΣΚ σε ματς του Europa League κόντρα στην Αϊντχόφεν | 7 Νοεμβρίου 2019 @2019 KERSTIN JOENSSON/AP IMAGES

Σε πρώτο πλάνο φυσικά η Boxing day αναφορικά με το πρόγραμμα της Τρίτης, φουλ η αγωνιστική δράση σε Championship και μικρές Αγγλίες. Παιχνίδι με τέσσερις επιλογές.

Πάμε να δούμε τις επιλογές που ξεχωρίζουν, ας ξεκινήσουμε από το Γουότφορντ – Μπρίστολ Σίτι. Μια ψυχολογία την έχει η Μπρίστολ Σίτι μετά το 3-2 επί της Χαλ με ανατροπή στην... ανατροπή. Εκτός έδρας πάντως αποτελεί ένα από αδύναμα σύνολα της κατηγορίας (3-3-5). Σε φόρμα η Γουότφορντ με τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι, άλλες φορές πείθει απόλυτα με την εικόνα της, άλλες φορές καθαρίζει η ποιότητά της, σε γενικές γραμμές πάντως αποκτά όλο και περισσότερη ουσία. Δικαιολογημένα ο άσος στο 2.00.

Πάμε σε μία ακόμα επιλογή από την Championship και το Σαουθάμπτον – Σουόνσι. Σε φουλ φόρμα οι Άγιοι, τρέχουν αήττητο σερί 15 αγώνων, το κορυφαίο τους από το 1950. Πειστικές οι εμφανίσεις της ομάδας, τα αποτελέσματα ακολουθούν και δικαίως έχει εδώ τον πρώτο λόγο. Παλεύει από την άλλη η Σουόνσι, δεν θα πέσει αμαχητί και αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο combo του 1 & G/G στο 3.00.

Κατεβαίνουμε κατηγορία και συνεχίζουμε στη Λιγκ 1. Πρώτη επιλογή σε αυτήν από το Στιβενέιτζ – Νορθάμπτον. Εντυπωσιάζουν οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι, αρνούνται να ξεφουσκώσουν και παραμένουν σε τροχιά πλέι οφ ανόδου. Εσχάτως πάντως κάνουν νερά στα εντός έδρας παιχνίδια τους και κάπου εδώ εμφανίζεται η φουλ φορμαρισμένη Νορθάμπτον.

Το σύνολο του Μπρέιντι τρέχει ρεκόρ 5-1-1 στα τελευταία εφτά ματς, παράγοντας παράλληλα όμορφο ποδόσφαιρο κατά κύριο λόγο. Ο κόσμος της σπάει όλα τα ρεκόρ προσέλευσης, το κλίμα της είναι εξαιρετικό και το απουσιολόγιό της έχει συρρικνωθεί σημαντικά πια. Κερασάκι στην τούρτα η ιδανική της προϊστορία στο Στιβενέιτζ, με πέντε σερί νίκες! Κοιτάμε δεξιά, στο 2.05 η διπλή ευκαιρία της Νορθάμπτον.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Τσέλτεναμ – Σριούσμπερι. Ολοταχώς για μια ιστορικά αρνητική σεζόν πήγαιναν οι γηπεδούχοι, ήρθε όμως ο Ντάρελ Κλαρκ στα τέλη του Σεπτέμβρη και τα άλλαξε όλα. Έκτοτε, οι εμφανίσεις της είναι φουλ μαχητικές, δεν φοβάται κανέναν και μαζί έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό το μεγάλο και δίκαιο διπλό στο Καρλάιλ (1-0), πιστεύει πλέον στην παραμονή.

Με ρεκόρ 2-2-7 στον δρόμο η Σριούσμπερι και πάρα πολλές απουσίες, συνεχίζει σχετικά άνετη στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Το χρειάζεται περισσότερο η Τσέλτεναμ, διαθέτει το μομέντουμ για να επιβεβαιώσει τον άσο στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουότφορντ – Μπρίστολ Σίτι: 1 (απόδοση 2.00), 17:00
  • Σαουθάμπτον – Σουόνσι: 1 & G/G (απόδοση 3.00), 17:00
  • Στιβενέιτζ – Νορθάμπτον: Χ2 (απόδοση 2.05), 17:00
  • Τσέλτεναμ – Σριούσμπερι: 1 (απόδοση 2.15), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ