ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Game changer ο Μάντισον για τη Λέστερ, στοίχημα στο 3.50

Οι παίκτες της Λέστερ πανηγυρίζουν γκολ του Μάντισον κόντρα στην Τότεναμ στο Κινγκ Πάουερ
Οι παίκτες της Λέστερ πανηγυρίζουν γκολ του Μάντισον © 2023 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Δύο αρκετά μπερδεμένες ομάδες κοντράρονται στο Σαουθάμπτουν, με την ομώνυμη ομάδα να φιλοξενεί τη Λέστερ σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ψάχνουν αντίδραση. Ποντάρισμα στο 3.50.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Premier League ολοκληρώνεται με το Σαουθάμπτον - Λέστερ (19:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24 ). Δύο αρκετά μπερδεμένες ομάδες, με πολλά ups and downs τη φετινή σεζόν και με κύριο γνώρισμά τους την αμυντική αστάθεια. Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία οι Άγιοι, τρεις στη σειρά μετράει η Λέστερ. Μέσα σ’ όλα αυτά αμφότερες τα έκαναν θάλασσα μεσοβδόμαδα, αφού αποκλείστηκαν στη φάση των "16" του Κυπέλλου Αγγλίας. 2-1 από τη Γκρίμσμπι η Σαουθάμπτον, 2-1 η Λέστερ από την Μπλάκμπερν. Αμφότεροι οι αποκλεισμοί ήταν εντός έδρας.

Η Σαουθάμπτον έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει για τη σωτηρία, καθώς βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά βγάζει έντονο άγχος στο παιχνίδι της. Η Λέστερ δεν κάνει γεμάτη σεζόν και οι αλχημείες του Ρότζερς δεν βγαίνουν τελευταία, έκανε γερό ροτέισον με τα Ρόδα και την πάτησε. Είναι σε θέση να γυρίσει πάντως τον διακόπτη, ενώ προέρχεται από ζόρικο πρόγραμμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μια στοιχηματική επιλογή που έχει το ενδιαφέρον της για το αποψινό ματς είναι το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μάντισον. Είναι παίκτης βαρόμετρο, είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης της Λέστερ και δίχως αυτόν η ομάδα έχει δείξει να πελαγώνει, χάνει την μπάλα και δεν έχει κάποιον να αλλάξει την κατάσταση.

Από τότε που επέστρεψαν τα πρωταθλήματα ύστερα από τη διακοπή ελέω Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Λέστερ έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό από τους πιθανούς 18 χωρίς τον Μάντισον στη φαρέτρα της. Στο 3.50 να σκοράρει στο ματς, πάνω του θα πέσει ο νεαρός Λάβια που είναι κιόλας ένας παίκτης που κάνει εύκολα φάουλ, ρισκάρει με το παιχνίδι του, ενώ και ο ίδιος ο Μάντισον είναι από τους παίκτες που κερδίζουν συχνά φάουλ στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον - Λέστερ: Να σκοράρει ο Μάντισον (3.50), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ