ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Για ακόμη ένα σόου Χάλαντ και Σίτι στο 2.19

Οι Έρλινγκ Χάλαντ και Φιλ Φόντεν πανηγυρίζουν γκολ της Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στην Γιουνάιτεντ | 2 Οκτωβρίου 2022
Οι Έρλινγκ Χάλαντ και Φιλ Φόντεν πανηγυρίζουν γκολ της Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στην Γιουνάιτεντ | 2 Οκτωβρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Προγνωστικά και ανάλυση για τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σαουθάμπτον για την Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται σήμερα τη Σαουθάμπτον και το βασικό ερώτημα είναι αν θα προσφέρει ακόμη ένα σόου ο Έρλινγκ Χάλαντ (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Ο Νορβηγός στράικερ έχει σημειώσει χατ-τρικ στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια της Σίτι για την Premier League και πάει ολοταχώς για το τέταρτο στη σειρά!

Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η μηχανή του Πεπ σκοράρει ασταμάτητα και είναι αυτή τη στιγμή μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Μετά το 1-1 με την Αστον Βίλα στις αρχές Σεπτεμβρίου τρέχει ένα σερί πέντε νικών με γκολ 20-4!

Την Τετάρτη, οι "πολίτες" επικράτησαν άνετα στο Etihad με 5-0 της Κοπεγχάγης για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Γκουαρδιόλα ξεκούρασε τους Φόντεν και Ντε Μπρόινε, ενώ άφησε μόλις για ένα ημίχρονο τον Χάλαντ στο γήπεδο, με τον Νορβηγό μπόμπερ να σημειώνει άλλα δύο γκολ.

Παραδόξως, την περσινή σεζόν η Σίτι έμεινε δύο φορές στην ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον στο πρωτάθλημα. Φέτος βέβαια, θα πρόκειται για έκπληξη μέγα τόνων να χάσει βαθμούς η πρωταθλήτρια Αγγλίας κόντρα στους "άγιους" έχοντας μάλιστα την επόμενη εβδομάδα το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άλλωστε, η Σίτι μετράει 11-2-0 στα τελευταία 13 παιχνίδια της εντός έδρας κόντρα στη Σαουθάμπτον, ενώ από τότε που ανέλαβε ο Πεπ, το ρεκόρ είναι 10-3-1 υπέρ των "πολιτών" ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Η σεζόν για τη Σαουθάμπτον δεν κυλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς για την Premier League και 14 στα τελευταία 20 αν συμπεριλάβουμε και τα αποτελέσματα της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Ραλφ Χάζενχιτλ βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση και φημολογείται έντονα η αντικατάστασή του. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις μετά το σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά, ο άσος δεν πληρώνει τίποτα, το ίδιο ασφαλώς ισχύει και για το anytime του Χάλαντ, το οποίο λογικά προσφέρεται κάτω από το 1.30, αφού ο Νορβηγός killer έχει ήδη σημειώσει 14 γκολ στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, έξι δηλαδή περισσότερα από ολόκληρη τη Σαουθάμπτον!

Εκ των πραγμάτων θα καταφύγουμε στην αγορά των γκολ για να αναζητήσουμε μία αξιοπρεπή απόδοση. Σημειώνεται, ότι η Σίτι είναι η πρώτη ομάδα μετά την Τότεναμ το 1965 που σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ σε οκτώ σερί εντός έδρας παιχνίδια της Premier League. Επίσης, τα 29 γκολ σε οκτώ αγωνιστικές είναι επίδοση ρεκόρ για το πρωτάθλημα (η Σίτι είχε πετύχει την ίδια ακριβώς επίδοση και το 2017/18).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι το σκορ να ανοίξει στο Over 3,5 και μάλιστα μονόπλευρα, μόνο δηλαδή από τη Σίτι. Το ενδεχόμενο οι "πολίτες" να σκοράρουν απόψε πάνω από τρία γκολ προσφέρεται σε τιμές άνω του 2.15.

Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει να ασχοληθεί με τα γκολ του Χάλαντ, το ενδεχόμενο να σκοράρει 2+ προσφέρεται στο 2.25 και το χατ τρικ στο 7.00! Κλασική επιλογή ασφαλώς και η ασίστ του Ντε Μπρόινε, ο οποίος είπαμε πήρε ανάσες μεσοβδόμαδα και σήμερα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Ο Βέλγος άσος έχει φέτος μοιράσει ήδη οκτώ ασίστ, όσες σε όλη την περσινή σεζόν. Επίσης, κόντρα στη Σαουθάμπτον έχει εξαιρετική παράδοση με τέσσερα γκολ και οκτώ τελικές πάσες. Στο 1.80 να βγάλει απόψε άλλη μία ασίστ ο Ντε Μπρόινε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον

  • Μάντσεστερ Σίτι Over 3,5 (απόδοση 2.19), 17:00
  • Χάλαντ 2+ γκολ (απόδοση 2.25), 17:00
  • Ντε Μπρόινε ασίστ (απόδοση 1.80), 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ