ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Για το διπλό η Σίτι με καυτή την ανάσα της Λίβερπουλ

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ πανηγυρίζει γκολ της Σίτι κόντρα στην Γιουνάιτεντ | 6 Μαρτίου 2022
Ο Ριγιάντ Μαχρέζ πανηγυρίζει γκολ της Σίτι κόντρα στην Γιουνάιτεντ | 6 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται απόψε στο Λονδίνο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με στόχο να διευρύνει ξανά τη διαφορά της στο +6 από τη δεύτερη Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει απόψε στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) και ασφαλώς στόχος είναι μόνο η νίκη, προκειμένου να ξεφύγει ξανά στο +6 από τη δεύτερη Λίβερπουλ, η οποία την Πέμπτη έχει δύσκολο εξ αναβολής ματς με την Αρσεναλ στο Emirates.

Προφανώς το διπλό οριακά πιάνει το 1.35, καθώς η Σίτι μετά το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν, όπου έχασε από την Τότεναμ, στα μέσα Αυγούστου, έχει ρεκόρ 11-2-0 μακριά από το Etihad.

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σίτι προέρχεται από το σβηστό 0-0 με τη Σπόρτινγκ για το Champions League. Ήταν προφανές, πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε αγγαρεία στο συγκεκριμένο ματς, καθώς είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά από το πρώτο παιχνίδι στη Λισαβόνα, όπου είχε κερδίσει με 5-0. Απόψε βέβαια, οι "πολίτες" δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίσουν σημάδια χαλαρότητας. Αφενός διότι νιώθουν καυτή πλέον την ανάσα της Λίβερπουλ, αφετέρου γιατί θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας στον πρώτο γύρο, όπου είχαν παίξει για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες.

Η ομάδα Πατρίκ Βιεϊρά έχει πάρει αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη και παίζει πλέον χωρίς το παραμικρό άγχος. Οι "αετοί" έχουν χάσει μόνο από την Τσέλσι στα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους και με το διπλό επί της Γουλβς έκαναν δεύτερη νίκη στα τρία πιο πρόσφατα ματς στην Premier League, όσες δηλαδή είχαν στα προηγούμενα 14 (2-5-7).

Από τη μία λοιπόν, έχουμε την αδιαμφισβήτητη ποιότητα της Σίτι, η οποία βέβαια στερείται τον κορυφαίο της στόπερ, Ρούμπεν Ντίας, λόγω τραυματισμού και από την άλλη την Πάλας, η οποία έχει σκοράρει στα 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια της εντός έδρας.

Το διπλό από το 1.35 ανεβαίνει κοντά στο 2.00 σε combo με το over 2,5, το οποίο μπορεί να το βγάλει ακόμη και μόνη της η Σίτι, όπως έδειξε στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, την οποία κέρδισε με 4-1. Το πιθανότερο πάντως είναι πως θα βοηθήσει με τη στάση της και η Κρίσταλ Πάλας, η οποία δεν έχει λόγο να παίξει με υπερβολική σκοπιμότητα και γενικά δεν το κάνει με τον Βιεϊρά στον πάγκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & Over 2,5 (απόδοση 1.98), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ