BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Η ευκαιρία της Τότεναμ να σπάσει την αρνητική παράδοση

Ο Χέουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ πανηγυρίζει με τον Χάρι Κέιν γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουέστ Χαμ για την Premier League 2022-2023 στο "Τότεναμ Χότσπερ", Λονδίνο | Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023
Ο Χέουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ πανηγυρίζει με τον Χάρι Κέιν γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γουέστ Χαμ για την Premier League 2022-2023 στο "Τότεναμ Χότσπερ", Λονδίνο | Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το σπουδαίο λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι.

Στο πρόγραμμα της Premier League διεξάγεται σήμερα μόνο το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι (15:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Το οξύμωρο εδώ είναι πως έχει περάσει πλέον σε ρόλο φαβορί η Τσέλσι, παρότι βρίσκεται στο -11 από τα "σπιρούνια" και έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (1-4-5)!

Η αλήθεια είναι πως οι "μπλε" ενισχύθηκαν εντυπωσιακά μέσα στον Ιανουάριο, προχωρώντας σε πολύ δαπανηρές μεταγραφές. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα δεν έρχονται και η Τσέλσι δέχεται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη.

Οι περισσότεροι θεώρησαν, ότι μετά τη θετική εμφάνιση στο Champions League, όπου δεν άξιζε να χάσει στο Ντόρτμουντ, θα ερχόταν επιτέλους μία νίκη στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η Τσέλσι κατάφερε να ηττηθεί εντός έδρας ακόμη και από την ουραγό Σαουθάμπτον.

Μοιραία λοιπόν, ο προβληματισμός στο κλαμπ είναι διάχυτος, καθώς έχει γίνει μία τεράστια επένδυση και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια υπομονής. Προς το παρόν, ο Τοντ Μπόελι έχει κάνει αρκετή με τον Γκράχαμ Πότερ, ωστόσο αν η Τσέλσι χάσει και το ντέρμπι με την Τότεναμ, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αναφορικά με το μέλλον του Άγγλου τεχνικού, ο οποίος εκ των πραγμάτων βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής.

Στον αντίποδα, η Τότεναμ συνεχίζει χωρίς τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, ο οποίος αναρρώνει στην Ιταλία, μετά την επέμβαση που έκανε στη χολή του. Με τον ασίσταντ Κρίστιαν Στελίνι, σε ρόλο επικεφαλής, τα "σπιρούνια" κέρδισαν με 2-0 τη Γουέστ Χαμ την προηγούμενη εβδομάδα και προσπέρασαν τη Νιούκαστλ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ωστόσο ματς παραπάνω από τις "καρακάξες".

Η Τότεναμ φέτος είναι από τα πιο περίεργα... τρένα της κατηγορίας. Μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε, μπορεί όμως να χάσει και από όλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι νίκησε με 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο, στις αρχές Φεβρουαρίου και έξι ημέρες μετά συνετρίβη στο Λέστερ με 4-1.

Συγκριτικά πάντως με την Τσέλσι είναι δεδομένο πως επιθετικά λειτουργεί πολύ καλύτερα. Ο Χάρι Κέιν της εξασφαλίζει το εύκολο γκολ, κάτι που δεν ισχύει στους "μπλε", ο οποίοι παρά το γεγονός ότι έκαναν πολυδάπανες μεταγραφές, δεν απέκτησαν έναν καθαρόαιμο στράικερ κλάσης. Συνεχίζουν λοιπόν να παίζουν με περιφερειακούς, όπως ο Χάβερτς, ο Ζοάο Φέλιξ, ο Μούντρικ, ο Στέρλινγκ, ο Ζίγες και ο Μαντουέκε, ωστόσο αυτό στην πράξη δεν αποδίδει. Είναι πραγματικά εξωφρενικό η πανάκριβη Τσέλσι να έχει σημειώσει φέτος μόλις 23 γκολ σε 23 αγώνες. 12 ομάδες της κατηγορίας έχουν καλύτερη επίθεση από αυτήν!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Υπό αυτές τις συνθήκες, η Τότεναμ έχει σήμερα την ευκαιρία να βάλει ένα στοπ στην αρνητική παράδοση στα παιχνίδια της με την Τσέλσι. Τα "σπιρούνια" έχουν κερδίσει μόλις επτά φορές τους "μπλε" σε 61 συναντήσεις τους σε επίπεδο Premier League. Στον αντίποδα, η Τσέλσι μετράει 33 νίκες. Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει κάνει περισσότερες! Μάλιστα, έχει βγάλει τρία σερί διπλά στην έδρα της Τότεναμ από τη σεζόν 2019/20 και είναι αήττητη εναντίον της οκτώ διαδοχικά ματς ανεξαρτήτως έδρας (6-2-0).

Η Τσέλσι όμως, αυτή τη στιγμή τρέχει το χειρότερό της σερί εκτός έδρας από το 2001, ούσα χωρίς νίκη εννιά διαδοχικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι φέτος απέναντι σε αντίπαλο, που την ημέρα του αγώνα ήταν πιο πάνω στη βαθμολογία.

Παρότι λοιπόν, το ρόστερ της Τσέλσι θαμπώνει, δεν γίνεται να μην κοντράρεις μία ομάδα που έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 14 επίσημα ματς και σκοράρει με το σταγονόμετρο (μόνο 8 γκολ σε αυτό το διάστημα). Ο ξερός άσος παίζει στο 2.85 για όσους θέλουν να ρισκάρουν. Η διπλή ευκαιρία είναι κοντά στο 1.55.

Μαζί μπορεί να μπει και το anytime του Κέιν, ο οποίος στα μεγάλα ματς φωνάζει πάντα "παρών". Φέτος έχει σκοράρει με Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, ενώ βρήκε δίχτυα και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, που είχε λήξει ισόπαλο 2-2. Εξάλλου, τα 11 τελευταία του γκολ έχουν έρθει όλα στο Λονδίνο! Το 1Χ μαζί με το anytime του Κέιν μας επιστρέφει απόδοση 3.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ – Τσέλσι: 1Χ & Anytime Κέιν (απόδοση 3.10), 15:30
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ