XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Η ντεφορμέ Γουλβς και η καταδικασμένη Γουότφορντ

Χάβερτς και Τζέιμς πανηγυρίζουν γκολ της Τσέλσι κόντρα στην Μπέρνλι | 6 Νοεμβρίου 2021
Χάβερτς και Τζέιμς πανηγυρίζουν γκολ της Τσέλσι κόντρα στην Μπέρνλι | 6 Νοεμβρίου 2021 @2022 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Το πρώτο ματς της Τσέλσι στη νέα εποχή, χωρίς τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου. Επιστρέφει ως αντίπαλος στο Σέλχαρστ Παρκ, ο Ρόι Χόγκσον. Προγνωστικά και ανάλυση για την Premier League.

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουλβς για την 35η αγωνιστική της Premier League. Φυσικά, στην ειδησεογραφία των "μπλε" κυριαρχεί η αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αφού μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς παραδίδει τη σκυτάλη στον Αμερικανό, Τοντ Μπόλι.

Η συμφωνία για τους όρους της εξαγοράς από τη νέα ομάδα ιδιοκτησίας, επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση του λονδρέζικου συλλόγου, άρα η Τσέλσι περνάει πλέον με κάθε επισημότητα σε νέα εποχή.

Τσέλσι - Γουλβς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το σημερινό ματς λοιπόν, απέναντι στη Γουλβς, είναι πρακτικά το πρώτο στη μετα-Αμπράμοβιτς εποχή για την Τσέλσι, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τον ιστορικό χαρακτήρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης (17:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Η Τσέλσι ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο Γκούντισον Παρκ από την Έβερτον, σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, όπου αντιμετώπισε τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό της, Φρανκ Λάμπαρντ. Τώρα, επιστρέφει στο Στάμφορντ Μπριτζ και λογικά θα επιδιώξει να επιστρέψει και στις νίκες, προκειμένου να κλειδώσει την παρουσία της στην πρώτη τετράδα.

Η ομάδα του Τούχελ, βρίσκεται στο +3 από την τέταρτη Αρσεναλ και στο +5 από την πέμπτη Τότεναμ, η οποία απόψε παίζει εκτός έδρας με τη Λίβερπουλ. Αν λοιπόν η Τότεναμ ηττηθεί στο Ανφιλντ, η Τσέλσι έχει την ευκαιρία σήμερα, να ανοίξει τη διαφορά της στους 8 βαθμούς από τα "σπιρούνια" και ουσιαστικά να καθαρίσει με την υπόθεση έξοδος στο Champions League, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Το θετικό για την Τσέλσι, είναι ότι παίζει απέναντι σε μία ντεφορμέ αντίπαλο. Η Γουλβς, παρότι έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού βρίσκεται στο -3 από την 7η θέση, που θα δώσει εισιτήριο για το Conference League, φαίνεται να έχει σβήσει στις τελευταίες αγωνιστικές.

Είναι χαρακτηριστικό, πως μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε προηγούμενα ματς και ειδικά στα τρία πιο πρόσφατα ήταν παντελώς ακίνδυνη επιθετικά. Με Νιούκαστλ, Μπέρνλι και Μπράιτον έμεινε άσφαιρη, γράφοντας συνολικά σε τρία ματς μόλις 1,40 xGoals.

Νιούκαστλ – Γουλβς: 1-0 xGoals (1,44-0,31)

Μπέρνλι – Γουλβς: 1-0 xGoals (1,27-0,59)

Γουλβς – Μπράιτον: 0-3 xGoals (0,53-2,91).

Με βάση την εντελώς αναιμική επιθετική εικόνα της Γουλβς εσχάτως, το γεγονός ότι θα λείπει από τον πάγκο ο Μπρούνο Λάτζ, λόγω κορονοϊού και συνυπολογίζοντας ότι οι "λύκοι" φέτος μετρούν 30 Under 3,5 σε 34 αγωνιστικές (!), μπορούμε να συνδυάσουμε τον άσο της Τσέλσι με το Under 3,5 σε απόδοση 1.90.

Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, επίσης στο Λονδίνο, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Γουότφορντ (17:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Κεντρικό πρόσωπο ασφαλώς, είναι ο Ρόι Χόγκσον, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο Σέλχαρτ Παρκ και φυσικά θα αποθεωθεί από τους φίλους της Πάλας για το έργο του στους "αετούς".

Αν η Γουότφορντ είχε σοβαρές ελπίδες για τη σωτηρία, δεν αποκλείεται η Πάλας να έκανε τα... στραβά μάτια για τον 74χρονο Χόγκσον, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι σταματάει οριστικά από τους πάγκους. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Η Γουότφορντ βρίσκεται στο -12 από τη 17η θέση, επομένως, ακόμη και το 4/4 να κάνει στις αγωνιστικές που απομένουν, δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να σωθεί.

Οι "σφήκες" είναι φανερό πως έχουν πλέον αποδεχθεί τη μοίρα τους και την επιστροφή στην Championship. Μετρούν πέντε διαδοχικές ήττες κι έχουν τραγικό ρεκόρ κόντρα στις ομάδες του Λονδίνου, αφού αγνοούν τη νίκη εδώ και 23 ματς (0-4-19), γνωρίζοντας 14 σερί ήττες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά από την άλλη, δεν δέχθηκε κανένα γκολ στα τρία προηγούμενα ματς εντός έδρας, παίζοντας μάλιστα με δυνατούς αντιπάλους (Σίτι, Αρσεναλ, Λιντ. Επίσης, την περασμένη αγωνιστική έβγαλε διπλό (2-1) επί της Σαουθάμπτον με ανατροπή στο 90'.

Γενικά, η Πάλας δείχνει διάθεση να κλείσει δυνατά τη σεζόν κι αν μαζέψει οκτώ βαθμούς στις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές, θα ισοφαρίσει την κορυφαία συγκομιδή της ιστορίας της στην Premier League φτάνοντας τους 49. Λογικό ότι ο άσος πιέστηκε από τιμές στο 1.70+, προς το 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Γουλβς: 1 & Under 3,5 (απόδοση 1.90), 17:00
  • Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ: 1 (απόδοση 1.65), 17:00
TAGS XGOALS BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ