ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Με διπλασιασμό και υπομονή στο Γουλβς - Λέστερ

Ο Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λέστερ σε αναμέτρηση κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν στο Europa Conference League
Ο Μπρένταν Ρότζερς της Λέστερ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ματς για γερά νεύρα στο Μολινό, Γουλβς εναντίον Λέστερ σε μια συνάντηση που αμφότερες "καίγονται" για βαθμούς. Ποντάρισμα στο 2.11.

Μάχη στην ουρά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σημερινό αγγλικό μενού της Premier League. Η Γουλβς φιλοξενεί στο Μολινό τη Λέστερ (16:00 NOVASPORTS START , LIVE από το SPORT24) για την 13η αγωνιστική σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, αφού αμφότερες βρίσκονται στην ουρά.

Οι Λύκοι δεν μπόρεσαν να κεφαλαιοποιήσουν τη νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ και την Τρίτη έχασαν στο Λονδίνο από την Κρίσταλ Πάλας με 2-1, ήταν καλή για ένα ημίχρονο, προηγήθηκε κιόλας στο 31’, ισοφαρίστηκε στο 47’ και κάπου εκεί άλλαξε η κατάσταση, η Πάλας απέκτησε το μομέντουμ και ήταν αυτή που κέρδισε στο τέλος χάρη στο γκολ του Ζάχα. Μένει μέχρι να φύγει ο υπηρεσιακός Ντέιβις, μετά από τις αρνητικές απαντήσεις από τον Λοπετέγι αρχικά και της ΚΠΡ στη συνέχεια για τον Μάικλ Μπιλ. Τουλάχιστον μπορεί πλέον να είναι πιο ήρεμη και να εστιάσει στα αγωνιστικά.

Πήρε τονωτική νίκη η Λέστερ κόντρα στη Λιντς σ’ ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι στην ουρά την Πέμπτη. Κέρδισε 2-0 σ’ ένα ματς που ήταν πιο αποτελεσματική και δημιούργησε μόλις 0,66 xG έναντι 1,19 της Λιντς. Νίκη-οξυγόνο που της τονώνει το ηθικό για τη δύσκολη συνέχεια. Δεν χάνει την ψυχραιμία του ο Ρότζερς παρά το γεγονός πως η ομάδα δίνει το ένα κρίσιμο ματς μετά από το άλλο και ο ίδιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γουλβς προσπαθεί να ανατρέψει την κατάσταση πάει κατά δύο μέρες ξεκούραστη, ωστόσο το γεγονός πως δεν έχει πολλές μαζεμένες νίκες και ήταν καλή με την Πάλας μόνο για ένα ημίχρονο μας αποθαρρύνει. Η Λέστερ από την άλλη είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς και στον δρόμο έχει πολύ προβληματική εικόνα με 4 ήττες στη σειρά. Μπερδεμένο ματς, αναμένεται συνάντηση που θα βασιστεί αρκετά στην υπομονή. Έχει πολλή ισοπαλία το παιχνίδι, την τελευταία τετραετία με γηπεδούχο τη Γουλβς τα 3/5 ματς έληξαν Χ, όλα με 0-0 μάλιστα, ενώ στα άλλα δύο παιχνίδια κέρδισε η Γουλβς (2-1 και 4-3). Στο 2.11 το Χ στο ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς - Λέστερ: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.11), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ