ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Με δύο combo σε απόδοση 3.70

Ο Τσε Άνταμς πανηγυρίζει γκολ της Σαουθάμπτον κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 11 Μαΐου 2021)
Ο Τσε Άνταμς πανηγυρίζει γκολ της Σαουθάμπτον κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 11 Μαΐου 2021 @2021 GLYN KIRK/POOL VIA AP IMAGES

Σκορ και θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον και της Έβερτον με τη Λιντς από το πρόγραμμα της Premier League.

Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Premier League. Η αρχή γίνεται με το παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σαουθάμπτον, όπου ο άσος προσφέρεται καθαρό φαβορί στο 1.60 (14:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Οι μπουκ δηλαδή τοποθετούν τις πιθανότητες νίκης της Γιουνάιτεντ περίπου στο 62%, όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν φέτος μόλις 11 νίκες σε 23 αγώνες. Στην πραγματικότητα ο άσος θα έπρεπε να προσφέρεται μίνιμουμ στο 1.80, δηλαδή σε πιθανότητα γύρω στο 55%, προκειμένου να αποτυπωθούν σωστά οι δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, απέναντι στη φορμαρισμένη Σαουθάμπτον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι «άγιοι» προέρχονται από δύο πολύ μεγάλα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Πριν τη διακοπή κράτησαν στο 1-1 τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προηγουμένως μετρούσε 12 διαδοχικές νίκες. Την Τετάρτη έβγαλαν τεράστιο διπλό στο Λονδίνο επί της Τότεναμ με 3-2.

Γενικά, η ομάδα του Ραλφ Χάζενχιτλ παίζει με παντελή άγνοια κινδύνου και έχει σταθερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Είναι χαρακτηριστικό πως μετράει επτά διαδοχικά Goal/Goal και εννιά over 2,5 στις τελευταίες 12 αγωνιστικές.

Φυσικά, για τη Σαουθάμπτον το παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση, αλλά και μία ευκαιρία για να ξεπλύνει την περσινή ντροπή, όταν διασύρθηκε από τη Γιουνάιτεντ με 9-0. Την τελευταία τριετία, στα ματς της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον στο Μάντσεστερ, έχουν σημειωθεί συνολικά 18 γκολ.

Πιθανότατα και το φετινό ματς θα πάει προς το over 2,5, διότι εκτός από το αγωνιστικό στιλ της Σαουθάμπτον, που ευνοεί τις καταστάσεις ροντέο, υπάρχει ασφαλώς και το τεράστιο πρέπει της Γιουνάιτεντ για νίκη μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Μίντλεσμπρο και την γκέλα της Τρίτης με την Μπέρνλι (1-1). Στο 1.60 το over 2,5, σε τιμές διπλασιασμού σε combo με το αμφίσκορο.

Προγνωστικά Αγγλία: Εβερτον - Λιντς

Γκολ και θέαμα υπόσχεται και η αναμέτρηση της Εβερτον με τη Λιντς (17:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η εποχή Λάμπαρντ στα «ζαχαρωτά» ξεκίνησε ιδανικά με την ευρεία νίκη (4-1) επί της Μπρέντφορντ στο κύπελλο. Ωστόσο, το ντεμπούτο του Λάμπαρντ στο πρωτάθλημα δεν ήταν εξίσου επιτυχημένο, αφού η Εβερτον έχασε με 3-1 στη Νιούκαστλ.

Η Λιντς με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της είναι ομάδα κομμένη και ραμμένη για παιχνίδια θρίλερ όπως το μεσοβδόμαδο 3-3 με την Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ. Γενικά, η Λιντς αρέσκεται στα μεγάλα σκορ και σε παιχνίδια υψηλής έντασης και ρυθμού. Στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές στην Premier League, εμφάνισε επτά over 2,5.

Αντίστοιχα, η Εβερτον έχει οχτώ over 2,5 στα τελευταία δέκα επίσημα παιχνίδια της. Και οι δύο λοιπόν έχουν ροπή σε ματς με γεμάτα σκορ, αφού διαθέτουν ποιότητα μπροστά, αλλά δεν έχουν καμία ασφάλεια πίσω. Στο 1.85 το combo Goal/Goal και Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γ. - Σαουθάμπτον: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 14:30
  • Εβερτον – Λιντς: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.85), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ