ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Με δύο επιλογές τριπλασιασμού στο Λέστερ - Αρσεναλ

Προγνωστικά Αγγλία: Με δύο επιλογές τριπλασιασμού στο Λέστερ - Αρσεναλ
@2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στη Λέστερ, για την Premier League.

Το φετινό πρωτάθλημα στην Premier League αναμένεται να προσφέρει μπόλικο δράμα σε ό,τι αφορά στη μάχη του τίτλου. Η Μάντσεστερ Σίτι δίνει ουκ ολίγες λαβές και η Άρσεναλ αποδεικνύεται ανθεκτική στον απαιτητικό μαραθώνιο, με συνέπεια να αμφισβητεί ευθέως τα πρωτεία των "πολιτών".

Πολλοί θα περίμεναν, ότι μετά το μεγάλο διπλό της Σίτι στο Emirates, η ομάδα του Πεπ θα πατήσει το γκάζι και θα εξαφανιστεί. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Η φετινή έκδοση της Σίτι είναι γήινη και αυτό φάνηκε τόσο στο 1-1 με τη Νότιγχαμ για την Premier League, όσο και μεσοβδόμαδα στο 1-1 με τη Λειψία, για το Champions League.

Η Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε τη νέα γκέλα των πρωταθλητών και προσπέρασε ξανά στην κορυφή, με... κινηματογραφικό διπλό στο Μπέρμιγχαμ, κόντρα στην Άστον Βίλα. Παρότι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε τελικά να κερδίσει με 4-2. Το τρίτο τέρμα ήταν αυτογκόλ του γκολκίπερ Μαρτίνες στο 93' και το τέταρτο ήρθε από τον Μαρτινέλι στο 98'!

Σε κάθε περίπτωση, ο συναρπαστικός τρόπος που πέρασε η Αρσεναλ από το Βίλα Παρκ αναμένεται να της δώσει έξτρα ώθηση και ενέργεια για το σημερινό παιχνίδι με την πάντα υπολογίσιμη Λέστερ (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είναι η μοναδική φέτος που έχει κάνει τέσσερις νίκες με ανατροπή! Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο +2 από τη Σίτι, έχει ένα ματς λιγότερο και φυσικά αν περάσει και από το King Power θα μεταφέρει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στη Σίτι, που παίζει λίγο αργότερα στο Vitality με την Μπόρνμουθ.

Οι "κανονιέρηδες" μετρούν πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους στο δρόμο. Έχουν το κορυφαίο ρεκόρ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα με 28 βαθμούς. Συμπλήρωσαν ήδη εννιά διπλά, όσα έκαναν πέρυσι σε ολόκληρη τη σεζόν. Επίσης, έχουν τέσσερις διαδοχικές νίκες απέναντι στη Λέστερ, ανεξαρτήτως έδρας κι αν την κερδίσουν και σήμερα, θα κάνουν το 5/5 εναντίον της για πρώτη φορά μετά από 91 χρόνια!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Λέστερ, στα τρία τελευταία ματς που υποδέχθηκε την Άρσεναλ, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο, γνώρισε ισάριθμες ήττες. Φέτος, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει μαζέψει μόλις 12 βαθμούς στο King Power, από τους 33 που διεκδίκησε. Αυτή είναι η χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή στην Premier League μετά την ουραγό Σαουθάμπτον.

Επίσης, οι "αλεπούδες" είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κρατήσει ούτε μία φορά το μηδέν πίσω, μετά το Μουντιάλ. Γενικά, η αμυντική ανισορροπία είναι ο βασικός λόγος που η Λέστερ δεν μπορεί να πάρει αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη. Μεσοεπιθετικά πάντως, το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς έχει ποιοτικά στοιχεία πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας. Φάνηκε αυτό στο 2-2 με την Μπράιτον και στις μεγάλες νίκες κόντρα σε Βίλα εκτός έδρας (4-2) και Τότεναμ εντός (4-1). Ακόμη και στην ήττα της περασμένης εβδομάδας, με 3-0 στο Old Trafford, η Λέστερ άξιζε ένα γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ, βγάζοντας φάσεις για 1,40 xGoals.

Το πιθανότερο είναι πως η Άρσεναλ θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο τέρματα για να περάσει σήμερα από το Λέστερ, επομένως το ταπεινό διπλό του 1.65 μπορεί να εκτοξευτεί στο 3.35 σε combo με το Goal/Goal.

Από εκεί και πέρα, παίζεται και το anytime του σούπερ φορμαρισμένου Μπουκαγιό Σακά σε τιμές τριπλασιασμού. Ο 21χρονος άσος της Άρσεναλ σκόραρε στα δύο προηγούμενα ματς με Βίλα και Σίτι και έφτασε φέτος τα εννιά γκολ στην Premier League. Συνολικά, στην καριέρα του έχει 26 γκολ και 23 ασίστ με τη φανέλα της Άρσεναλ σε επίπεδο πρωταθλήματος. Μπορεί λοιπόν να γίνει ο νεότερος παίκτης με συμμετοχή σε 50 γκολ, μετά τον Φάμπρεγας το 2008!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λέστερ – Αρσεναλ, 17:00

  • 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.35)
  • Σακά anytime (απόδοση 3.10)
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ