BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Με τη Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, αλλά στο 2.30

Ο Φιλ Φόντεν και ο Γουάν-Μπισάκα από το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Old Trafford στις 6 Νοεμβρίου το 2021
Ο Φιλ Φόντεν και ο Γουάν-Μπισάκα από το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Old Trafford Ⓒ 2022 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ξεχωρίζει στο στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας. Επιλογή σε combo στο 2.30

Η Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ σε μία πολύ κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση για την Premier League, όπου ο άσος είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε τιμές στο 1.40, ενώ το διπλό αγγίζει το 7.00 κατά μέσο όρο (18:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο πλέον νιώθει καυτή την ανάσα της Λίβερπουλ, συνεπώς είναι κομβικής σημασίας να πάρει απόψε το ντέρμπι της πόλης. Εξίσου όμως σημαντικό είναι και για τη Γιουνάιτεντ το ματς, όχι μόνο για λόγους γοήτρου, αλλά και για βαθμολογικούς, αφού η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για την τέταρτη θέση με τις Γουέστ Χαμ, Αρσεναλ και Τότεναμ.

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι "πολίτες" στο τελευταίο τους επίσημο ματς, επικράτησαν της Πιτέρμπορο 2-0 με σοβαρή εμφάνιση και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου, χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Στο πρωτάθλημα πάντως, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αρχίσει πλέον να βγάζει ένα κόμπιασμα. Πρώτα ήρθε η απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 3-2 και αμέσως μετά ακολούθησε η οριακή νίκη 1-0 στο Goodison Park επί της Έβερτον με γκολ στο 81'. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, υπήρξε μία έντονα αμφισβητούμενη φάση στο 84', όπου τα "ζαχαρωτά" ζήτησαν πέναλτι, φωνάζοντας για χέρι του Ρόδρι. Διαιτητής και VAR είχαν διαφορετική άποψη, όμως η αλήθεια είναι πως έχουμε δει πολλές φορές, στο παρελθόν, να σφυρίζονται τέτοιου είδους πέναλτι στην Premier League, συνεπώς η Σίτι μάλλον τη γλίτωσε φθηνά.

Ούτως ή άλλως, οι αναμετρήσεις με τη Γιουνάιτεντ ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση για το σύνολο του Πεπ. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός, ότι στα χρόνια κυριαρχίας της Σίτι, οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν ρεκόρ 4-1-1 στα τελευταία έξι ματς στο Etihad για το πρωτάθλημα!

Από την άλλη βέβαια, κανείς δεν μπορεί να ρίξει άδικο στους μπουκ, που προσφέρουν τον άσο μόλις στο 1.40, καθώς η Γιουνάιτεντ για ακόμη μία σεζόν αποδεικνύεται αυτοκαταστροφική, υποπίπτοντας στη μία γκέλα μετά την άλλη (Μπέρνλι, Σαουθάμπτον, Γουότφορντ). Μέσα σ' όλα αυτά προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει έναν τραυματισμό, δίχως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ο οποίος δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο ντέρμπι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το σίγουρο είναι, πως ο Ράνγκνικ αποκλείεται να παίξει ανοιχτά στο Etihad διότι ξέρει ότι αν το κάνει απέναντι σε αυτή τη Σίτι θα εκτεθεί. Άλλωστε, η Γιουνάιτεντ είναι κατ' εξοχήν ομάδα του under 2,5 φέτος. Μετράει επτά στα τελευταία οχτώ επίσημα παιχνίδια της, με μοναδικό over 2,5 αυτό κόντρα στη ροκ Λιντς.

Η Σίτι από τη μεριά της, οφείλει να δείξει ότι πήρε το μάθημά της κόντρα στην Τότεναμ και δεν θα επιτρέψει ανάλογους χώρους στη Γιουνάιτεντ για κόντρα επίθεση. Με την απουσία μάλιστα του Ρούμπεν Ντίας, οι "πολίτες" θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί και πιο υπομονετικοί.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως το ματς δεν θα ανοίξει ιδιαίτερα, δεδομένου μάλιστα ότι θα λείψει και ο πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο (9 γκολ). Σε κάθε περίπτωση, η Σίτι έχει το προβάδισμα λόγω ποιότητας, κλάσης, αυτοματισμών και έντασης, επομένως μπορεί να φτάσει στο τέλος στη νίκη. Δεν περιμένουμε πάντως, αυτό να γίνει με περίπατο. Καταλήγουμε λοιπόν στον άσο, θα τον επιλέξουμε όμως σε combo με το under 3,5 για να ανεβάσουμε το 1.40 στο 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.30), 18:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ