ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Με υπομονή για το 2.27 στο Μπράμαλ Λέιν

Ο Πολ Χεκινγκμπότομ στον πάγκο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ο Πολ Χεκινγκμπότομ © 2022 JUSTIN SETTERFIELD/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Χαλ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Championship στην Αγγλία σε μια αναμέτρηση που αναμένεται πιο αμφίρροπη από όσο καταδεικνύουν οι αποδόσεις.

Ώρα ανάκαμψης για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που μετά από ένα διάστημα εσωστρέφειας επανακάμπτει και μπαίνει γερά στο κόλπο των playoffs ανόδου. Πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την έκτη Μίντλεσμπρο, χρωστώντας και ένα ματς. Πολύ καθοριστικό για τη γηπεδούχο το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Χαλ (21:45 LIVE από το SPORT24 ).

Ρεκόρ 4-2-0 τρέχει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην τελευταία εξάδα αγώνων, που έχει συμμαζευτεί ανασταλτικά, πάει πολύ στην υπομονή τα ματς, αλλά οι κλειστές άμυνες δεν της πάνε. Ενδεικτικό το 0-0 κόντρα στη Χάντερσφιλντ εκτός έδρας πριν από τρεις μέρες. Η Χαλ είναι πλέον πιο χαλαρή, δύσκολα θα πέσει, αφού απέχει 12 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει ανάγκη όμως από μια νίκη για λόγους ψυχολογίας, αφού έχει χάσει και στα τρία τελευταία, ενώ ήταν και αρκετά άτυχη. Κόντρα στη Φούλαμ που πάει φουλ για άνοδο την πάτησε στο β’ μέρος. Έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση, προσπάθησε να χτυπήσει το ματς, εγκλώβισε την αντίπαλο, αλλά επιθετικά έλειπε το κάτι παραπάνω. Με την αλλαγή στη διοίκηση οι στόχοι είναι ξεκάθαροι, να ανέβει η ομάδα και όχι να δίνει μάχη στην ουρά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος στο 1.50 και κάτι ψιλά που γυροφέρνει δεν λέει όλη την αλήθεια. Η Χαλ θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της, ενώ και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παίζει πιο προσεκτικά τελευταία κα ρισκάρει μετά την ανάπαυλα. Η κλειστεί άμυνα της Χαλ θα τη δυσκολέψει. Αξίζει το ρίσκο με το Χ στο ημίχρονο, το οποίο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τα έχει επιβεβαιώσει στα 9/12 εντός έδρας φετινά ματς πρωταθλήματος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Χαλ: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.27), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ