ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Μία δυάδα στο 4.00 και το 5.50 του Αλμιρόν

Οι παίκτες της Νιούκαστλ πανηγυρίζουν το γκολ του Μιγκέλ Αλμιρόν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Οι παίκτες της Νιούκαστλ πανηγυρίζουν το γκολ του Μιγκέλ Αλμιρόν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Αστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να βρίσκεται ακόμη μακριά από το επίπεδο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Premier League, ωστόσο είναι φανερό ότι υπό την καθοδήγηση του Ερικ Τεν Χαχ προοδεύει και φέτος δείχνει αποφασισμένη να χτυπήσει με αξιώσεις μία θέση στην πρώτη τετράδα.

Μετά τη βαριά ήττα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ από τη Σίτι με 6-3, οι "κόκκινοι διάβολοι" τρέχουν ένα αήττητο σερί εννιά αγώνων (7-2-0), όπου έχουν δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ. Ο Τεν Χαχ έχει βελτιώσει σημαντικά την αμυντική λειτουργία της Γιουνάιτεντ, η οποία κράτησε το μηδέν κόντρα σε ομάδες όπως η Νιούκαστλ, η Τότεναμ, η Γουέστ Χαμ και εσχάτως η Σοσιεδάδ για το Europa League. Ακόμη και στο παιχνίδι με την Τσέλσι στο Λονδίνο, όπου έληξε 1-1, οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν ανώτεροι και ο Ντε Χέα λύγισε με πέναλτι στο 87'.

Σήμερα, το σύνολο του Τεν Χαχ δοκιμάζεται στο Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), η οποία θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Ουνάι Έμερι. Η Βίλα, μετά την απόλυση του Στίβεν Τζέραρντ κέρδισε με 4-0 την Μπρέντφορντ και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τη Νιούκαστλ, στα δύο παιχνίδια με τον υπηρεσιακό Άαρον Ντάνκς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι “χωριάτες” ξεκίνησαν τη σεζόν με στόχο να βρίσκονται τουλάχιστον στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και αυτή τη στιγμή είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στα τελευταία 24 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχουν υποστεί 13 ήττες (5-6-13) και ειδικά κόντρα στη Γιουνάιτεντ διατηρούν τραγική παράδοση.

Η Αστον Βίλα κέρδισε για τελευταία φορά εντός έδρας τη Γιουνάιτεντ σε αγώνα πρωταθλήματος το 1995! Έκτοτε το ρεκόρ είναι 0-8-15. Πιο πρόσφατη βέβαια νίκη της Βίλα είναι τον Σεπτέμβριο του 2021 μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Από τότε όμως, οι “χωριάτες” έχουν απολογισμό 0-1-13 κόντρα σε ομάδες του Big6 με 33 γκολ παθητικό.

Σίγουρα, η “πρώτη” του Έμερι δημιουργεί κάποιους ενδοιασμούς, ωστόσο η Γιουνάιτεντ έχει ήδη βγάλει φέτος τρία σημαντικά διπλά απέναντι σε Σαουθάμπτον, Λέστερ και Εβερτον και το εντυπωσιακό είναι ότι μετράει 9 σερί νίκες κόντρα σε ομάδες που έχουν ντεμπούτο νέου τεχνικού! Στο 2.15 το διπλό της Γιουνάιτεντ, η οποία θα κατέβει με επιθετική τετράδα τους Ρονάλντο, Ράσφορντ, Έρικσεν και έναν εκ των Ελάνγκα, Σάντσο ή Αντονι (τιμωρημένος ο Μπρούνο Φερνάντες).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Εντυπωσιάζει η Νιούκαστλ

Την ίδια ώρα, η Σαουθάμπτον φιλοξενεί τη Νιούκαστλ σε ένα παιχνίδι, όπου το διπλό είναι καθαρό φαβορί σε τιμές κάτω του 2.00 (16:00 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Οι “καρακάξες” πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν και σε 14 επίσημα ματς φέτος έχουν ηττηθεί μόνο από τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ, με γκολ στις βαθιές καθυστερήσεις. Η ομάδα του Εντι Χάουι έχει την κορυφαία άμυνα στην Premier League με 10 γκολ παθητικό και έχει σημειώσει μέσα στο 2022 18 νίκες, που είναι η καλύτερη επίδοση του συλλόγου την τελευταία 20ετια!

Στον αντίποδα, η Σαουθάμπτον είναι βυθισμένη στη μετριότητα και πρακτικά παλεύει φέτος για την παραμονή της. Το σύνολο του Ραλφ Χάζενχιτλ έχει πανηγυρίσει μόλις τέσσερις νίκες στα τελευταία 25 παιχνίδια και αντιμετωπίζει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις οκτώ πιο πρόσφατες αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ.

Η Νιούκαστλ είναι σε εξαιρετική φόρμα και μέσα στον Οκτώβριο μάζεψε 16 βαθμούς σε έξι παιχνίδια! Μοναδική απώλεια το 0-0 με τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Σε αυτή την εξάδα αγώνων, βρήκε πάντα τον δρόμο προς τα δίχτυα ο σούπερ φορμαρισμένος Μίγκελ Αλμιρόν, ο οποίος πραγματοποιεί φέτος την κορυφαία χρονιά της καριέρας του. Σε άριστη κατάσταση είναι και ο Κάλουμ Γουίλσον, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ στις δύο πιο τελευταίες νίκες με 2-1 κόντρα στην Τότεναμ και 4-0 επί της Αστον Βίλα.

Το διπλό μπορεί να συνδυαστεί σε δυάδα με αυτό της Γιουνάιτεντ για να φτάσουμε σε απόδοση τετραπλασιασμού. Παίζεται βέβαια και το anytime του Αλμιρόν, το οποίο μπορεί να εντοπιστεί ακόμη και στο 5.50!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Γ.: 2 (απόδοση 2.15), 16:00
  • Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ: 2 (απόδοση 1.90), 16:00
  • Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ: Αλμιρόν Anytime (απόδοση 5.50), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ