ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Ο ασταμάτητος Ράσφορντ και η ανεβασμένη Λέστερ

Ο Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λιντς | 12 Φεβρουαρίου 2023
Ο Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λιντς | 12 Φεβρουαρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα της Premier League, συγκριτικά με ό,τι έδειχνε στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτό άλλωστε, επιβεβαιώνεται και από τους αριθμούς, αφού οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν την καλύτερη συγκομιδή βαθμών (20) στην κατηγορία μετά τη διακοπή για το παγκόσμιο κύπελλο.

Μπορεί ακόμη να μην θεωρείται ισότιμη διεκδικήτρια του τίτλου, δίπλα στις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, ωστόσο η εμφάνιση που έκανε την Πέμπτη, μέσα στη Βαρκελώνη, για το Europa League, ήταν ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Γιουνάιτεντ επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ στάθηκε εξαιρετικά στο Καμπ Νου απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που είναι φέτος το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στη La Liga και λίγο έλειψε να επιστρέψει από εκεί με ένα μεγάλο διπλό. Στο τέλος γλίτωσε από δοκάρι το 3-2, όμως είχε και αυτή ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ. Μάλιστα, μετά το 2-1 στο 59' με αυτογκόλ του Κουντέ και μέχρι να ισοφαριστεί στο 76', πιο πιθανό έμοιαζε το 3-1 των Άγγλων.

Το ζητούμενο σήμερα για τη Γιουνάιτεντ είναι πώς θα διαχειριστεί την αναμέτρηση με τη Λέστερ, που έρχεται “σάντουιτς” στα απαιτητικά ματς με την Μπαρτσελόνα (16:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Οι μπουκ προσφέρουν φαβορί στο 1.55 τον άσο, ωστόσο το ματς είναι πολύ πιο επικίνδυνο απ' ότι δείχνουν οι αποδόσεις.

Η Λέστερ ενισχύθηκε μεταγραφικά τον Ιανουάριο και με την επιστροφή του τραυματία Τζέιμς Μάντισον, ο οποίος σκόραρε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, είναι πραγματικά ένα επίπεδο πάνω. Το έδειξε αυτό στα τελευταία δύο παιχνίδια της, όπου αρχικά κέρδισε με 4-2 την Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και εν συνεχεία 4-1 εντός έδρας την Τότεναμ με ανατροπή!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Γιουνάιτεντ έχει ξανά τιμωρημένο τον πολύτιμο Κασεμίρο, ενώ παραμένει σταθερά εκτός και ο Έρικσεν. Το θετικό για τους "κόκκινους διαβόλους" είναι ότι σε 33 ματς Premier League κόντρα στις "αλεπούδες" έχουν χάσει μόνο τέσσερις φορές (20-9-4). Επίσης, η Γιουνάιτεντ τρέχει ένα εξαιρετικό σερί 10-1-0 στα τελευταία 11 παιχνίδια της στο Old Trafford ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Από τη μία το ανέβασμα της Λέστερ, η οποία ούτως ή άλλως σκόραρε στις έξι από τις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της στο θέατρο των ονείρων. Και από την άλλη, η συνέπεια της Γιουνάιτεντ εντός έδρας, οδηγούν προς το φαβορί Goal/Goal σε απόδοση 1.65.

Με το σχετικό ρίσκο, μπορούμε να ζητήσουμε ταυτόχρονα και το anytime του σούπερ φορμαρισμένου, Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος έχει πετύχει 14 γκολ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και σκοράρει τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια. Επίσης, αν καταφέρει απόψε να βρει δίχτυα θα γίνει ο πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ μετά το 2010 και τον Γουέιν Ρούνεϊ που σημειώνει γκολ σε επτά σερί ματς πρωταθλήματος εντός έδρας!

Σε τιμές διπλασιασμού το anytime του Ράσφορντ. Πάνω από το 3.00 σε combo με το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ: Goal/Goal & Ράσφορντ Αnytime (απόδοση 3.00), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ