ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Ο Ελάνγκα δίνει αυτό που λείπει στη Γιουνάιτεντ

Ο Ελάνγκα πανηγυρίζει γκολ του στο Ατλέτικο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ελάνγκα πανηγυρίζει γκολ του στο Ατλέτικο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε δύο γκολ από τον Νταβίντ Ελάνγκα στα τελευταία δύο ματς και ο νεαρός άσος απειλεί τώρα και τη Γουότφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται απόψε στο Old Trafford τη Γουότφορντ (17:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) με στόχο ασφαλώς τη νίκη, που θα την εδραιώσει στην πρώτη τετράδα της Premier League, καθώς η πέμπτη Αρσεναλ πλησίασε στο -1, έχοντας μάλιστα και δύο ματς λιγότερα.

Υπενθυμίζεται, ότι η Γιουνάιτεντ είχε χάσει στον πρώτο γύρο από την Μπρέντφορντ με το βαρύ 4-1. Εκείνο το ματς αποτέλεσε την αρχή εξελίξεων για τον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" καθώς απολύθηκε ο Ολε Γκούναρ Σόλτσκιερ. Έκτοτε, η Γιουνάιτεντ έδωσε 19 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και ηττήθηκε μόνο από τη Γουλβς στις αρχές Ιανουαρίου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουότφορντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την Τετάρτη, στη Μαδρίτη, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ κατάφερε να σταθεί όρθια και να πάρει ισοπαλία 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο η εμφάνισή της άγγιξε τα όρια του τραγικού με τον Λίντελοφ να βλέπει εφιάλτες σε ρόλο δεξιού μπακ. Στο δεύτερο μέρος, η Γιουνάιτεντ παρουσίασε ένα βελτιωμένο πρόσωπο, όχι βέβαια κάτι το εντυπωσιακό, ωστόσο χάρη στο άστρο του Νταβίντ Ελάνγκα κατάφερε να ισοφαρίσει.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε αλλαγή στο 75' και πέντε λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Ράνγκνικ πιστεύει πολύ τον νεαρό Σουηδό και βλέπει στο πρόσωπό του, το επόμενο μεγάλο αστέρι της Γιουνάιτεντ, αλλά και έναν παίκτη που μπορεί να αξιοποιήσει με τις κινήσεις του την ποδοσφαιρική οξυδέρκεια του Μπρούνο Φερνάντες.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ελάνγκα έβαλε γκολ σαν αλλαγή και στο τελευταίο παιχνίδι των "κόκκινων διαβόλων" στο πρωτάθλημα, όπου κέρδισαν εκτός έδρας με 4-2 τη Λιντς, σε ένα ματς ροντέο υπό καταρρακτώδη βροχή. Και τα δύο τελευταία γκολ του Σουηδού άσου προήλθαν από πάσες του Φερνάντες.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ελάνγκα θα πάρει φανέλα βασικού απόψε κόντρα στη Γουότφορντ, αντί του χλωμού Ράσφορντ, εξαργυρώνοντας την εξαιρετική του παρουσία στη Μαδρίτη.

Η Γιουνάιτεντ έχει ανάγκη από τη φρεσκάδα και την ταχύτητά του, διότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σιγήσει με μόλις ένα γκολ σε εννιά εμφανίσεις μέσα στο 2022. Ράσφορντ και Σάντσο συνεχίζουν τις υποτονικές εμφανίσεις, ο Γκρίνγουντ πλέον είναι εκτός κάδρου και ο Καβάνι παραμένει τραυματίας.

Στο 3.10 το anytime του Ελάνγκα κόντρα στη Γουότφορντ, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουότφορντ: Ελάνγκα να σκοράρει (απόδοση 3.10), 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ