ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Ο Λουκάκου που παίρνει εμπρός και η ποιοτική Έβερτον

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Παλμέιρας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων | 12 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Παλμέιρας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων | 12 Φεβρουαρίου 2022 @2022 KAMRAN JEBREILI/AP IMAGES

Η παράδοση του Λουκάκου και της Τσέλσι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, η κολλημένη με τα Goal/Goal Σαουθάμπτον και η ενισχυμένη Έβερτον, προσφέρουν στοιχηματικές προτάσεις σε δελεαστικές τιμές από την Premier League.

Γεμάτο το πρόγραμμα της Premier League απόψε, με οχτώ αναμετρήσεις. Την αυλαία ανοίγει το μεσημέρι η αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Νιούκαστλ και κατόπιν σκυτάλη παίρνουν ακόμη έξι παιχνίδια στις 17:00, πριν το μεγάλο ματς της βραδιάς, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30.

Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Λονδίνο, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Κρίσταλ Πάλας με την Τσέλσι (17:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Οι μπλε προέρχονται από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και απόψε θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα για την Premier League, μετά τις 22 Ιανουαρίου. Το θετικό για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, είναι πως είχε μία εβδομάδα ξεκούρασης μετά το ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, κερδίζοντας την Παλμέιρας στην παράταση με 2-1 (1-1 η κανονική διάρκεια).

Στο πρωτάθλημα, η Τσέλσι δεν έχει πλέον ελπίδες τίτλου, επομένως μέχρι το φινάλε της σεζόν θα κοιτάξει απλά να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα, χωρίς να έχει ιδιαίτερο άγχος και πίεση. Αυτό σημαίνει, ότι αναμένεται πολύ πιο απελευθερωμένη.

Η Κρίσταλ Πάλας από την πλευρά της, βρίσκεται σε μία σχετική απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο μετράει μόλις δύο νίκες στις τελευταίες 13 αγωνιστικές. Επίσης, οι "αετοί" έχουν τραγική παράδοση κόντρα στην Τσέλσι, αφού έχασαν τα οχτώ τελευταία παιχνίδια εναντίον της. Μέσα σε όλα, υπάρχει και η πολύ σημαντική απουσία του Κόνορ Γκάλαχερ για τον Πατρίκ Βιεϊρά, καθώς ο ταλαντούχος επιθετικός χαφ είναι δανεικός από την Τσέλσι, συνεπώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απόψε.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια κόσμου, η Τσέλσι έχει την ευκαιρία απόψε να κάνει δεύτερη κολλητή νίκη στην Premier League για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Οκτώβριο. Άλλωστε, στις τελευταίες επτά επισκέψεις της στο Selhurst Park, η Τσέλσι επιβεβαίωσε έξι φορές το διπλό, το οποίο προσφέρεται στο 1.60.

Για όποιον θέλει να ανεβάσει το ρίσκο, αλλά και την απόδοση, μπορεί να συνδυάσει τη νίκη των "μπλε" με το anytime του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος στράικερ έχει ανεβάσει στροφές, σκόραρε και στα δύο ματς, που έδωσαν οι Λονδρέζοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και διατηρεί σούπερ παράδοση κόντρα στην Πάλας με οχτώ γκολ σε 12 ματς εναντίον της. Στο 3,20 το combo.

Σαουθάμπτον - Έβερτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση προμηνύεται και στο St. Mary's ανάμεσα στη Σαουθάμπτον και την Έβερτον (17:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Στα ύψη η αυτοπεποίθηση της Σαουθάμπτον, η οποία σε δύο κολλητά εκτός έδρας ματς με Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάζεψε τέσσερις βαθμούς! Η ομάδα του Ραλφ Χάζενχιτλ έβγαλε σπουδαίο διπλό (3-2) στο Λονδίνο και τρεις ημέρες μετά στάθηκε εξαιρετικά στο Old Trafford και πήρε πανάξια την ισοπαλία με 1-1.

Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται και η Έβερτον, η οποία μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Φρανκ Λάμπαρντ έχει δύο νίκες σε τρία παιχνίδια. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Λάμπαρντ έκανε σεφτέ στην Premier League, όντας προπονητής των "ζαχαρωτών", επικρατώντας με το καθαρό 3-0 της Λιντς.

Με τον Λάμπαρντ στον πάγκο, έχουν μπει συνολικά 12 γκολ στα τρία ματς της Έβερτον. Από την άλλη, η Σαουθάμπτον μετράει ένα εκπληκτικό σερί με δέκα διαδοχικά αμφίσκορα. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό πως οι "άγιοι" δεν έχουν ούτε ένα clean sheet στα τελευταία 13 ματς σε επίπεδο Premier League.

Από τη μία λοιπόν έχουμε τη Σαουθάμπτον, η οποία διανύει περίοδο καλής φόρμας και κατά κανόνα τα παιχνίδια της ξεκινούν από το 1-1. Και από την άλλη, έχουμε τη σαφώς ενισχυμένη Εβερτον, η οποία έκανε σημαντικές προσθήκες τον Ιανουάριο και πλέον διαθέτει σπουδαία μεσοεπιθετική γραμμή, αφού δίπλα στους Ρισάρλισον και Κάλβερτ-Λιούιν πρόσθεσε τους Φαν ντεν Μπέικ, Ελ Γκάζι και Ντέλε Άλι. Στο 1.65 το αμφίσκορο, στέκεται και το combo με Over 2,5 σε τιμές άνω του 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον - Έβερτον: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.07), 17:00
  • Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι: 2 & Λουκάκου να σκοράρει (απόδοση 3.20), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ