ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Ώρα αντίδρασης για τη Λούτον στο Κόβεντρι

Ο Χάρι Κόρνικ πανηγυρίζει γκολ με τη Λούτον κόντρα στην Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας
Ο Χάρι Κόρνικ πανηγυρίζει γκολ με τη Λούτον © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Championship στην Αγγλία η Κόβεντρι φιλοξενεί τη Λούτον σε ματς που έχει χαρακτήρα εξάποντου για τη μάχη των playoffs, ποντάρισμα στο 2.41.

Πολύ δυνατό ματς διεξάγεται το βράδυ στο Κόβεντρι, εκεί που η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Λούτον (21:45 LIVE από το SPORT24) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική στην Championship. Αναμέτρηση που έχει χαρακτήρα εξάποντου για τη μάχη των playoffs, αφού κι οι δύο βρίσκονται κοντά στην πολύτιμη έκτη θέση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, ωστόσο μια νίκη απόψε μπορεί να τονώσει σημαντικά το ηθικό στην κρίσιμη μάχη και τον ηττημένο να τον ρίξει στην εσωστρέφεια. Στον πρώτο γύρο επικράτησε η Λούτον 5-0.

Η Κόβεντρι έκανε ήττα πισωγύρισμα στη νότια Ουαλία. Έχασε 3-1 από τη Σουόνσι. Δεν έπιασε ποτέ το mood του αγώνα, έκανε από τις χειρότερες εμφανίσεις της την τελευταία διετία. Λύγισε εύκολα και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον γρήγορο Ομπαφέμι που πέτυχε τα 2/3 γκολ. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 84’. Αυτό ήταν το τρίτο Goal/Goal στη σειρά. Εντός έδρας δεν έχασε στα τέσσερα τελευταία με ρεκόρ 2-2-0.

Η Λούτον έδειξε κουρασμένη, εκτός κλίματος και αποδιοργανωμένη στο Ρίβερσαϊντ και στην αναμέτρηση με τη Μίντλεσμπρο. Ο τρόπος που αποκλείστηκε από την Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας με 3-2 την πλήγωσε πάρα πολύ. Έχασε 2-1 σ’ ένα πολύ ισορροπημένο ματς, δίχως πολλά πολλά και δεν μπόρεσε να πάρει το εξάποντο κόντρα στην Μπόρο. Δεν παίζει για απόψε ο καλός στόπερ Μπράντλι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λούτον είναι ζόρικη και σκληρή ομάδα. Δεν τα παρατάει εύκολα και φέτος πάει για την υπέρβαση. Στον δρόμο είναι ανταγωνιστική, μπορεί να σκοράρει ακόμα και στην κακή βραδιά της. Η Κόβεντρι προβλημάτισε πολύ στο Σουόνσι, ενώ βρίσκεται σε μια φάση με πολλά σκαμπανεβάσματα. Οι Καπελάδες δεν συνηθίζουν να κάνουν από την άλλη τόσες μαζεμένες ήττες. Την ισοπαλία έστω μπορούν να την πάρουν. Στο 2.41 το Χ2 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόβεντρι - Λούτον: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.41), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ