ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: "Πονηρό" ματς για την Άρσεναλ, αξία στην κόντρα

Ο Ντανιέλ Ποντένσε πανηγυρίζει γκολ της Γουλβς σε ματς της Premier League κόντρα στην Λέστερ | 20 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ντανιέλ Ποντένσε πανηγυρίζει γκολ της Γουλβς σε ματς της Premier League κόντρα στην Λέστερ | 20 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Φουντώνει η μάχη για την τετράδα στην Premier League, σημαντικό ματς απόψε ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Γουλβς.

Μόλις 14 ημέρες μετά το διπλό της Αρσεναλ στο Γουλβερχάμπτον, οι "κανονιέρηδες" παίζουν ξανά με τη Γουλβς, αυτή τη φορά στο Λονδίνο σε εξ αναβολής ματς της 20ης αγωνιστικής (21:45 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Ο άσος είναι καθαρό φαβορί στο 1.75, ωστόσο το παιχνίδι κρύβει αρκετές παγίδες για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Αρσεναλ - Γουλβς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι δύο αντίπαλοι έχουν ακριβώς παρόμοια φόρμα με ρεκόρ 6-1-1 στα τελευταία οχτώ ματς για την Premier League. Η Άρσεναλ, σε αυτά τα οχτώ παιχνίδια έχασε μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι και βρίσκεται πλέον σε τροχιά τετράδας, αφού απέχει τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας ωστόσο τρία ματς λιγότερα από τους "κόκκινους διαβόλους".

Η Γουλβς πάντως, δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Αμέσως μετά την ήττα από την Άρσεναλ, απάντησε κερδίζοντας αρχικά στο Λονδίνο την Τότεναμ με 2-0 και εν συνεχεία εντός έδρας 2-1 τη Λέστερ, με γκολ του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε.

Το σύνολο του Μπρούνο Λατζ έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 18 γκολ, πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Σίτι (17 γκολ). Επίσης, έχει την πέμπτη καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή με 23 βαθμούς, έχοντας βγάλει επτά διπλά σε 12 αγώνες. Ισοφάρισε έτσι το ρεκόρ συλλόγου και θέλει άλλη μία νίκη μακριά από το Γουλβερχάμπτον για να το σπάσει.

Είναι εξάλλου εντυπωσιακό, ότι η Γουλβς μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες εκτός έδρας κόντρα σε Μπράιτον, Γιουνάιτεντ, Μπρέντφορντ και Τότεναμ. Γενικά, η ομάδα του Λατζ είναι πολύ καλά δουλεμένη, διαθέτει εξαιρετική αμυντική συνοχή και δεν είναι τυχαίο πως στις 13 προηγούμενες αγωνιστικές, δεν δέχθηκε σε καμία πάνω από ένα γκολ, κρατώντας μάλιστα επτά φορές ανέπαφη την εστία της.

Εν ολίγοις, η Γουλβς είναι ένα σύνολο που μπορεί να βάλει δύσκολα στην Αρσεναλ και να σταθεί ανταγωνιστικά στο Emirates. Άλλωστε, παραδοσιακά δυσκολεύει τους Λονδρέζους, ούσα αήττητη στο συγκεκριμένο γήπεδο την περασμένη τριετία. Πέρυσι, κέρδισε 2-1 και τις δύο προηγούμενες σεζόν πήρε ισοπαλία 1-1. Καλοπληρωμένη η διπλή ευκαιρία, στο 2,20 το Χ2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Γουλβς: Χ2 (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ