ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Ψάχνει μία πειστική νίκη ψυχολογίας η Τσέλσι στο 2.85

Ο Τιάγκο Σίλβα με τη φανέλα της Τσέλσι
Ο Τιάγκο Σίλβα με τη φανέλα της Τσέλσι @ 2023 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λούτον, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Αν κάποιος ψάχνει την άριστη εφαρμογή του ρητού "τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία", αρκεί να ρίξει μία ματιά στην Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι έχουν δαπανήσει αστρονομικά ποσά για μεταγραφές από τη στιγμή που το κλαμπ πέρασε από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς στην κοινοπραξία που ηγείται ο Τοντ Μπόελι. Παρόλα αυτά η Τσέλσι στην παρούσα φάση φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να κλείσει την ψαλίδα από τις υπόλοιπες μεγάλες της Premier League, δηλαδή τη Μάντσεστερ Σίτι, την Αρσεναλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ, ακόμη και τη Νιούκαστλ.

Τα χαμόγελα για τη θετική πρεμιέρα και το 1-1 κόντρα στη Λίβερπουλ πάγωσαν άμεσα στους "μπλε", μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ, με 3-1. Με μία επιπόλαιη εμφάνιση, που θύμισε έντονα την περσινή Τσέλσι, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ηττήθηκε, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε στο 28' και έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 67'. Μοιραίος ο Έντσο Φερνάντες, που έχασε πέναλτι στο 43' και έτσι δεν μπόρεσε να βάλει μπροστά την Τσέλσι με 2-1 λίγο πριν βγει το ημίχρονο.

Απόψε, οι Λονδρέζοι φιλοξενούν στο Stamford Bridge τη νεοφώτιστη Λούτον, ίσως σε ένα από τα πιο βατά παιχνίδια της σεζόν, στο οποίο η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη. Το αρνητικό για τον Ποκετίνο είναι ότι έχασε με τραυματισμό τόσο τον χαφ Τσουκβουεμέκα, όσο και τον εξτρέμ Μούντρικ. Αμφότεροι προστίθενται στη λίστα των απόντων δίπλα στους Τζέιμς, Ενκουνκού, Τσάλομπαχ και Φοφανά. Επίσης, κρίθηκε ανέτοιμος να βοηθήσει ο νεοφερμένος Λάβια.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρά τα προβλήματα, η Τσέλσι είναι γκράντε φαβορί σε τιμές κάτω του 1.25. Τη Λούτον την περιμένει μεγάλη ανηφόρα στην Premier League, αν κρίνουμε από το 4-1 της πρεμιέρας με την Μπράιτον. Η ομάδα του Ρόμπερτ Εντουαρντς δεν έπαιξε τη δεύτερη αγωνιστική, καθώς γίνονται έργα στο Kenilworth Park και έτσι αναβλήθηκε το παιχνίδι με την Μπέρνλι. Παράλληλα, απέκτησε τον έμπειρο γκολκίπερ Τιμ Κρουλ από τη Νόριτς. Η αλήθεια πάντως είναι πως χρειάζεται πολύ πιο δραστική ενίσχυση προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της.

Από την άλλη, η Τσέλσι έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία 16 επίσημα παιχνίδια της, εκείνη επί της Μπόρνμουθ τον περασμένο Μάιο. Επίσης, δεν έχει ούτε ένα clean sheet στα τελευταία 11 ματς σε επίπεδο Premier League και έχει να κερδίσει εντός έδρας από τον Μάρτιο και το 2-0 επί της Ντόρτμουντ για το Champions League. Έκτοτε έχει ρεκόρ 0-5-4 στο Stamford Bridge!

Η Τσέλσι είναι υποχρεωμένη απόψε να σταματήσει την... αιμορραγία μέσα στην έδρα της και να φτάσει επιτέλους σε μία πειστική νίκη, που θα της δώσει χρόνο, ηρεμία και κουράγιο για τη συνέχεια. Ο άσος από ημίχρονο ανεβαίνει στο 1.70 και μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.85 με Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Λούτον: 1/1 & Over 2,5 (απόδοση 2.85), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ