ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικά Αγγλία: Σπάει την παράδοση κόντρα στην Μπράιτον ο Σον με το 3.15

Ο Σον της Τότεναμ σε αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ στο Λονδίνο για το Champions League
Ο Σον της Τότεναμ σε αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Ιταλική μονομαχία στο Φάλμερ με την Μπράιτον του Ντε Τζέρμπι να φιλοξενεί την Τότεναμ του Κόντε. Ποντάρισμα στο 3.15.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Premier League ολοκληρώνεται στο Φάλμερ, εκεί που η Μπράιτον φιλοξενεί την Τότεναμ (19:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24 ). Ιταλική μονομαχία στους πάγκους, αφού σ' αυτόν των Γλάρων κάθεται ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ενώ στα Σπιρούνια ο Αντόνιο Κόντε. Σε καμία από τις τέσσερις προηγούμενες μεταξύ τους συναντήσεις δεν έχασε ο Κόντε (3-1-0).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπράιτον έδειξε πως βρίσκεται στον δρόμο που έχει χαράξει με τον Πότερ και στην πρεμιέρα του Ντε Τζέρμπι ήταν εντυπωσιακή στο Άνφιλντ, εκπληκτική εμφάνιση από τον Τροσάρ (χατ τρικ) και 3-3 κόντρα στους Ρεντς σ’ ένα ματς που είδε στα μάτια την ομάδα του Κλοπ και έκανε 2,37 xG, δεχόμενη 2,15. Βρέθηκε μάλιστα να προηγείται 2-0 στο πρώτο 20λεπτο. Δεν βραχυκύκλωσε όμως και όταν πήγε να γυρίσει το ματς η Λίβερπουλ. Ο Καϊσέδο έχασε την προπόνηση της Πέμπτης, αισιόδοξος όμως δηλώνει ο Ντε Ζέρμπι. Ανέτοιμος ξανά ο Μουεπού.

Μπράιτον - Τότεναμ: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Τότεναμ μετά τη διακοπή απέχει από τον καλό εαυτό της. Έκανε εμφάνιση πισωγύρισμα απέναντι στην Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου και έχασε 3-1 δίκαια. Πολύ καλύτεροι οι Κανονιέρηδες που δημιούργησαν 2,48 xG, με τα Σπιρούνια να δημιουργούν 1,50. Μεσοβδόμαδα για το Champions League πήρε 0-0 στη Φρανκφούρτη και το επικείμενο ματς στο Λονδίνο σε τέσσερις μέρες είναι κάτι παραπάνω από κομβικό. Άξιζε αν όχι τη νίκη, έστω ένα γκολ. Δεν παίζει ο Έμερσον λόγω τιμωρίας. Εκτός ο Λούκας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε βαθύ πένθος η ομάδα. Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τη λευχαιμία ο Τζιαν Πιέρο Βεντρόνε, προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας και από τους πιστότερους συνεργάτες του Κόντε όλα αυτά τα χρόνια, βαρύ το κλίμα. Συγκίνησε ο Σον με τα όσα δημοσίευσε στα social media και για το πόσο τον στήριξε ο εκλιπών.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μάχη Ιταλών τεχνικών με επιθετική φιλοσοφία. Στην Μπράιτον σαν να μην άλλαξε τίποτα, αφού η αύρα του Πότερ υπάρχει ακόμα, απλώς με τον Ντε Ζέρμπι έγινε ομάδα με περισσότερο τσαγανό, τουλάχιστον αυτό έδειξε στην πρεμιέρα του. Το κλίμα είναι βαρύ στην Τότεναμ λόγω του χαμού του Βεντρόνε, ακολουθεί και κομβικό ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Δεν την παίρνει όμως να την αφήσει την αναμέτρηση στη μοίρα της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Σον έχει τους δικούς του λόγους να χτυπήσει το ματς. Αφού δεν έχει σκοράρει στα εννιά τελευταία κόντρα στην Μπράιτον ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Είναι παίκτης που κουβαλάει την μπάλα και τρέχει και βρίσκει λύσεις όταν ο Κέιν εγκλωβίζεται. Έχει 2,42 xG ως τώρα με τρία γκολ και μια ασίστ σε οκτώ ματς και τα τρία γκολ όμως ήταν πριν δύο αγωνιστικές απέναντι στη Λέστερ (6-2). Στο 3.15 να σκοράρει στο ματς ο Σον και να σπάσει την παράδοση κόντρα στους Γλάρους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον - Τότεναμ: Να σκοράρει ο Σον (απόδοση 3.15), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ