ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Τα κόρνερ της Λούτον δίνουν αξία στο διπλό της Λίβερπουλ

Ο Ντιόγκο Ζότα με τη φανέλα του Λουίς Ντίας μετά την είδηση ότι συμμορία απήγαγε τους γονείς του στην Κολομβία
Ο Ντιόγκο Ζότα με τη φανέλα του Λουίς Ντίας μετά την είδηση ότι συμμορία απήγαγε τους γονείς του στην Κολομβία © 2023 JOHN SUPER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη δοκιμασία της Λίβερπουλ στο Kenilworth Road.

Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται απόψε στο Kenilworth Road απέναντι στη Λούτον (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) και φυσικά στόχος της είναι ακόμη μία νίκη, προκειμένου να προσπεράσει την Άρσεναλ, που έχασε το Σάββατο στο Νιούκαστλ και να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μετά την ήττα με 2-1 στο Λονδίνο από την Τότεναμ τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων (5-1-0). Μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Μπόρνμουθ στο Λιγκ Καπ με 2-1 εκτός έδρας, παρά το γεγονός ότι ο Γερμανός τεχνικός προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον οκτώ παικτών. Είχε προηγηθεί το καθαρό και άνετο 3-0 στο Anfield επί της Νότιγχαμ για το πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, η Λούτον, όπως ήταν αναμενόμενο δυσκολεύεται στη ζωή της Premier League. Σε δέκα αγώνες έχει μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς, δεν έχει κανένα clean sheet και μετράει τρεις ήττες σε τέσσερα ματς εντός έδρας.

Προφανώς η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι χαοτική και τα 1.25 στο διπλό αντικατοπτρίζουν πλήρως το πόσο πιθανό είναι να κερδίσει η Λίβερπουλ. Ζητούμενο βέβαια για τους Reds, εκτός από τη νίκη, είναι και η βελτίωση της αμυντικής τους λειτουργίας, διότι στα τελευταία έξι παιχνίδια τους εκτός έδρας στην Premier League δέχθηκαν 11 γκολ, χωρίς να κρατήσουν σε κανένα το μηδέν. Με αντιπάλους πάντως στο επίπεδο της Λούτον, η Λίβερπουλ έχει τις λύσεις μπροστά με Σαλάχ, Ζότα, Νούνιες και Χάκπο να βάλει ένα παραπάνω. Επίσης, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και ο Λουίς Ντίας μετά το αίσιο τέλος που είχε η προσωπική του περιπέτεια, με την απαγωγή των γονιών του στην Κολομβία, από συμμορία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, για να δώσουμε αξία στο πολύ πιθανό διπλό, αναγκαστικά πρέπει να αναζητήσουμε κάποιο combo. Ο μόνος τρόπος για την ομάδα του Ρομπ Εντουαρντς να απειλήσει την εστία του Αλισον είναι οι στατικές φάσεις. Η Λούτον θα προσπαθήσει να κερδίσει όσα περισσότερα φάουλ και κόρνερ μπορεί για να γεμίζει την μπάλα στην περιοχή της Λίβερπουλ.

Στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της με Γουλβς, Γουέστ Χαμ, Μπέρνλι και Τότεναμ οι Hatters κέρδισαν συνολικά 30 κόρνερ! Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ παραχώρησε 45 κόρνερ στα τελευταία επτά ματς, 6,4 κατά μέσο όρο. Από το 1.25 η νίκη της Λίβερπουλ πάει στο 2.65 μαζί με το Over 3,5 εκτελεσμένα κόρνερ της Λούτον.

Από εκεί και πέρα, έχει λογική στο 2.30 το να δεχθεί κάρτα ο μπακ Ισά Καμπορέ της Λούτον. Σε επτά ματς που ξεκίνησε βασικός μετράει ήδη τρεις κάρτες και απόψε θα πρέπει να τα βάλει με τον φορμαρισμένο Ντιόγκο Ζότα. Διαιτητής είναι ο Αντι Μάντλεϊ, που έχει δείξει φέτος 42 κίτρινες και μία κόκκινη σε επτά παιχνίδια Premier League.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λούτον – Λίβερπουλ: 2 & Λούτον Over 3,5 κόρνερ (απόδοση 2.65), 18:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ