ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Τα στατιστικά της Νότιγχαμ οδηγούν στο 2.05 της Τότεναμ

Ο Ντιν Χέντερσον αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα στον αγώνα της Νότιγχαμ με τη Γουέστ Χαμ
Ο Ντιν Χέντερσον αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα στον αγώνα της Νότιγχαμ με τη Γουέστ Χαμ © 2022 RUI VIEIRAASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στην Τότεναμ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Premier League.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στο αποψινό πρόγραμμα της Premier League διεξάγεται στο City Ground, εκεί όπου η Νότιγχαμ υποδέχεται την Τότεναμ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Οι Λονδρέζοι είναι το καθαρό φαβορί της αναμέτρησης σε τιμές κάτω του 1.50.

Νότιγχαμ - Τότεναμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει μαζέψει επτά βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Έκανε το καθήκον της στα εντός έδρας ματς κερδίζοντας Σαουθάμπτον και Γουλβς, ενώ στο ντέρμπι με την Τσέλσι στο Stamford Bridge, κατάφερε να επιβιώσει χάρη σε ένα γκολ (2-2) του Χάρι Κέιν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Θετικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει και η Νότιγχαμ, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Νιούκαστλ, κέρδισε εντός έδρας τη Γουέστ Χαμ και την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία 1-1 στο Goodison Park από την Έβερτον. Μάλιστα, κόντρα στην Έβερτον, η ομάδα του Στιβ Κούπερ έφτασε κοντά στο διπλό, αφού προηγήθηκε με τον Τζόνσον στο 81', πριν τελικά ισοφαριστεί στο 88'.

Η Νότιγχαμ έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές μεταγραφές. Με την απόκτηση του Βραζιλιάνου μπακ Ρενάν Λόντι έφτασε αισίως τις 18 καλοκαιρινές προσθήκες! Είναι λοιπόν προφανές πως με τόσα νέα πρόσωπα δεν μπορεί να γίνει ακόμη ξεκάθαρη εκτίμηση για τις πραγματικές της δυνατότητες. Το πιθανότερο είναι πως το ταβάνι της είναι πολύ ψηλότερο από αυτό που δείχνει μέχρι στιγμής και ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα βελτιώνεται.

Μέχρι τότε πάντως, ο Κούπερ είναι υποχρεωμένος να πατήσει πάνω στην περσινή συνταγή, δηλαδή σε ένα σωστά οργανωμένο αμυντικά πλάνο. Σημειώνεται ότι η Φόρεστ έχει δεχθεί μόλις επτά γκολ στα τελευταία 16 παιχνίδια της εντός έδρας στο πρωτάθλημα, κρατώντας μάλιστα 10 φορές ανέπαφη την εστία της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ειδικά λοιπόν κόντρα σε αντιπάλους όπως η Τότεναμ, ή Μάντσεστερ Σίτι, που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη, η Νότιγχαμ είναι αναγκασμένη να παίξει πίσω από την μπάλα, προσπαθώντας να χτυπήσει στο ανοιχτό γήπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι η Νότιγχαμ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει δεχθεί 61 τελικές προσπάθειες, τις περισσότερες στην Premier League. Επίσης, ο νεοφερμένος γκολκίπερ της Φόρεστ, ο Ντιν Χέντερσον έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες επεμβάσεις (18) στο πρωτάθλημα.

Η Τότεναμ και στις τρεις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί είχε περισσότερες τελικές στο στόχο από τον αντίπαλο. Με τη Σαουθάμπτον ήταν 8-2. Με την Τσέλσι 5-3 και με τη Γουλβς 4-3. Στο 2.05 να γράψουν απόψε τα "σπιρούνια" τρεις τελικές στο στόχο περισσότερες από τη Νότιγχαμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Τότεναμ: Περισσότερες τελικές στο στόχο η Τότεναμ με χάντικαπ -2,5 (απόδοση 2.05), 18:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ