BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Τα ζόρια της Σίτι και το ιστορικό ραντεβού της Νότιγχαμ

Οι παίκτες της Νότινγχαμ πανηγυρίζουν την πρόκριση επί της Χάντερσφιλντ στα προημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας
Οι παίκτες της Νότινγχαμ πανηγυρίζουν την πρόκριση επί της Χάντερσφιλντ στα προημιτελικά του κυπέλλου © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Δύο πολύ ιδιαίτερες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα στο κύπελλο Αγγλίας. Η Σίτι δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη Σαουθάμπτον και η Λίβερπουλ με τη Νότιγχαμ.

Πέρα από τα δύο ματς για την Premier League, στο Νησί έχει μπάλα απόψε και για το FA Cup με τρεις νοκ άουτ προημιτελικούς. Το Σάββατο, η Τσέλσι επιβεβαίωσε τον φαβοριτισμό της, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Μίντλεσμπρο. Απόψε, σειρά παίρνουν τα άλλα δύο "βουνά", η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ.

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στο St. Mary's με τη Σαουθάμπτον (17:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) σε ένα καθόλου απλό σταύρωμα για τους "πολίτες". Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν έμοιαζε σχεδόν άτρωτη, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να κάνει νερά.

Μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ, ήρθε τη Δευτέρα και νέα γκέλα στην Premier League, με το 0-0 στο Λονδίνο, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Η εικόνα του ματς γνωστή: Επιθετικός μονόλογος της Σίτι, δύο δοκάρια, πολλές ευκαιρίες, 0,47-2,04 τα xGoals, το θέμα όμως είναι να μπει η μπάλα στο πλεχτό και αυτό οι παίκτες του Πεπ ξέχασαν να το κάνουν.

Έτσι η διαφορά από τη δεύτερη Λίβερπουλ μειώθηκε στον πόντο και πλέον τίθεται σοβαρά θέμα προτεραιοτήτων καθώς μπαίνουμε στο τελικό κομμάτι της σεζόν. Υπενθυμίζεται, ότι η Σίτι μετά τη διακοπή για τις εθνικές, έχει το κομβικό ντέρμπι τίτλου με τη Λίβερπουλ στις 10 Απριλίου, ενδιάμεσα από τα δύο σημαντικά παιχνίδια κόντρα στην Ατλέτικο για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Σαουθάμπτον βλέπει ζεστά την πιθανότητα μίας νέας υπέρβασης στο κύπελλο, μετά την περσινή της πορεία μέχρι τα ημιτελικά. Η ομάδα του Ραλφ Χάζενχιτλ έρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, κόντρα όμως στη Μάντσεστερ Σίτι, έχει πάρει φέτος δύο ισοπαλίες.

Διόλου απίθανο να φανεί ανταγωνιστική και σε τρίτο ματς την τρέχουσα σεζόν απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας. Σε κάθε περίπτωση, τα εννιάρια στον άσο σε κυπελλικό νοκ άουτ ματς και μάλιστα στο Νησί, κρίνονται πολύ μεγάλα, ειδικά από τη στιγμή που η Σαουθάμπτον δεν είναι ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Το μεγάλο άνοιγμα στο σετ, μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε στο ασιατικό χάντικαπ 1,5, σε απόδοση 1.87, παίρνοντας μαζί μας και το ενδεχόμενο ήττας των "αγίων" με ένα γκολ.

Νότιγχαμ - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα, η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο City Ground με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (20:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Φυσικά, για τη Νότιγχαμ το συγκεκριμένο ματς, μπορεί να αποκτήσει ιστορικές διαστάσεις, εφόσον η ομάδα του Κούπερ καταφέρει να φτάσει στη μεγάλη έκπληξη.

Η Νότιγχαμ είναι ομάδα της Championship, ωστόσο κουβαλάει πολύ βαριά φανέλα και τέτοιου είδους παιχνίδια την εξιτάρουν. Υπενθυμίζεται, ότι στην πορεία της μέχρι τα προημιτελικά, έχει ήδη αποκλείσει δύο ομάδες της Premier League, τη Λέστερ και την Αρσεναλ και τώρα ετοιμάζεται για το πιο σημαντικό ραντεβού της χρονιάς απέναντι στη Λίβερπουλ.

Η Φόρεστ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αφού μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και είναι αήττητη στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια της (5-3-0). Στο πρωτάθλημα δείχνει ικανή να διεκδικήσει την άνοδο στην Premier League μέσω των playoffs και φυσικά κόντρα στους Reds θα προσπαθήσει να παίξει τον ρόλο της.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα έχει απόψε στη διάθεσή του τον πολύτιμο Αρνολντ, ενώ το πιθανότερο είναι πως θα προστατευτεί και ο Σαλάχ. Ακόμη κι έτσι βέβαια, η Λίβερπουλ παραμένει το απόλυτο φαβορί.

Άλλωστε, οι Reds βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα σε όλους τους στόχους τους και ίσως στον μακρινό ορίζονται έχει περάσει από τη σκέψη τους ακόμη και η πιθανότητα του quadruple! Η Λίβερπουλ έχει πάρει ήδη το League Cup, βρίσκεται φυσικά μέσα στο Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει στους "8" την Μπενφίκα και σε ό,τι αφορά στη διεκδίκηση της Premier League έχει επιστρέψει δριμύτερη μετά τις γκέλες της Σίτι.

Στοιχηματικά, το διπλό δεν έχει κανένα νόημα στο 1.25. Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Goal/Goal στη λογική ότι η Νότιγχαμ θα δει το αποψινό παιχνίδι σαν τη μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν και σίγουρα θα πάρει τρομερή ενέργεια από το κοινό της. Άλλωστε, το σύνολο του Κούπερ σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στα 13 από τα τελευταία 14 παιχνίδια. Στο 1.90 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι: 1 ΑΗ +1,5 (απόδοση 1.87), 17:00
  • Νότιγχαμ - Λίβερπουλ: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 20:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ