ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Το combo της Σίτι και το Goal/Goal της Λέστερ

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μάχεται με τον ΜακΆλιστερ στο Μάντσεστερ Σίτι με την Μπράιτον για την Premier League.
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μάχεται με τον ΜακΆλιστερ στο Μάντσεστερ Σίτι με την Μπράιτον 2022 AP PHOTO/DAVE THOMPSON)

Γκράντε φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην σχεδόν καταδικασμένη Γουότφορντ. Με εκπληκτική παράδοση οι "πολίτες". Από σερί Goal/Goal έρχεται η Λέστερ, που υποδέχεται την Άστον Βίλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε σε θέση πίεσης, βλέποντας τη Λίβερπουλ να την προσπερνάει, μετά τη νίκη των Reds στο παραδοσιακό ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι "πολίτες" απάντησαν άμεσα, κερδίζοντας με την Τεταρτη, με 3-0 την Μπράιτον στο Etihad.

Απόψε, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχεται τη Γουότφορντ (17:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) και ασφαλώς θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στην Premier League. Από την άλλη, το σύνολο του Ρόι Χόγκσον, πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, δεδομένου ότι βρίσκεται στο -7 από τη 17η Έβερτον, έχοντας μάλιστα και ματς παραπάνω συγκριτικά με τα "ζαχαρωτά".

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γουότφορντ προέρχεται από εντός έδρας ήττα μαχαιριά, καθώς έχασε 2-1 από την Μπρέντφορντ με γκολ στο 95'! Είχαν προηγηθεί οι ήττες με 3-0 από τη Λιντς και 2-0 από τη Λίβερπουλ. Η Γουότφορντ συμπλήρωσε έτσι 16 ματς φέτος χωρίς να σκοράρει, τα περισσότερα στην Premier League μετά την ουραγό Νόριτς, που έχει 17.

Η Μάντσεστερ Σίτι διατηρεί απίστευτη παράδοση απέναντι στη Γουότφορντ και μπορεί απόψε να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της αγγλικής Football League που κερδίζει έναν συγκεκριμένο αντίπαλο 15 σερί ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Το νικηφόρο σερί των 14 νικών της Σίτι επί της Γουότφορντ, έχει έρθει με γκολ 53-7! Οι "σφήκες" έχουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, από τον Δεκέμβριο του 2006, όταν είχαν κρατήσει το 0-0.

Η Σίτι λογικά, θα αναζητήσει μία ξεκούραστη επικράτηση απόψε, προκειμένου να επικεντρωθεί στον πρώτο σπουδαίο ημιτελικό του Champions League, με τη Ρεάλ, ο οποίος ακολουθεί την επόμενη Τρίτη. Γενικά, η ομάδα του Πεπ δεν λαθεύει ποτέ απέναντι σε αντιπάλους, που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, μετρώντας εννιά σερί νίκες εναντίον τους με γκολ 31-0.

Προφανώς, ο ξερός άσος της Σίτι δεν προσφέρει τίποτα, αφού δεν φτάνει ούτε στο 1.15. Αν πάντως παιχθεί από ημίχρονο και σε combo με το N/G αγγίζουμε τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά Αγγλία

Στο King Power Stadium, η Λέστερ υποδέχεται την Αστον Βίλα, σε ένα παιχνίδι όπου το διπλό είναι ελαφρύ φαβορί στο 2.50, παρότι οι "αλεπούδες" έχουν πέντε βαθμούς παραπάνω από τους "χωριάτες" (17:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Προφανώς, το σετ έχει προσαρμοστεί στο βαθμολογικό κίνητρο. Η Λέστερ δεν κυνηγάει τίποτα πλέον στην Premier League και έχει το μυαλό της περισσότερο, στον ημιτελικό της Πέμπτης με τη Ρόμα για το Conference League. Από την άλλη, η Βίλα είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες και ψάχνει απόψε ένα αποτέλεσμα αντίδρασης.

Η Λέστερ έχει τη χειρότερη άμυνα της πρώτης δεκάδας στην Premier League με 51 γκολ. Σε κανένα σημείο του φετινού πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να βρει μία στοιχειώδη σταθερότητα σε αυτό το κομμάτι. Την προηγούμενη εβδομάδα, ισοφαρίστηκε σε 1-1 από την Έβερτον στο 92' και ηττήθηκε στο St. James' Park 2-1 από τη Νιούκαστλ στο 95'.

Συμπλήρωσε έτσι τέσσερα σερί αμφίσκορα και επτά στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Από την άλλη, το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ έχει σκοράρει στα επτά από τα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια στην Premier League, αποτυγχάνοντας μόνο κόντρα στη Νιούκαστλ. Λογικό φαβορί και επιλογή το Goal/Goal στο 1.64.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ: 1/1 & N/G (απόδοση 1.95), 17:00
  • Λέστερ – Αστον Βίλα: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ