ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Το physicality της Λούτον οδηγεί στο 1.93 της Γουέστ Χαμ

Ο Αντόνιο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ απέναντι στην Τσέλσι | 20 Αυγούστου 2023
Ο Αντόνιο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ απέναντι στην Τσέλσι | 20 Αυγούστου 2023 @2023 ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το εναρκτήριο ματς της 4ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα στη Λούτον και τη Γουέστ Χαμ.

Με την αναμέτρηση της Λούτον κόντρα στη Γουέστ Χαμ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) παίρνει εκκίνηση η 4η αγωνιστική της Premier League. Πρόκειται ασφαλώς για ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς το Kenilworth Road θα γίνει απόψε το 61ο γήπεδο που φιλοξενεί αγώνα της Premier.

Η Λούτον δαπάνησε 10 εκατομμύρια λίρες προκειμένου να ανακαινίσει το γήπεδο της και μάλιστα ζήτησε και πήρε αναβολή για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, με την Μπέρνλι, πριν δύο εβδομάδες, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα.

Η νεοφώτιστη Λούτον ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο φυσιολογικές ήττες από την Μπράτον (4-1) και την Τσέλσι (3-0). Την Τρίτη πάντως, κέρδισε την Τζίλιγχαμ με 3-2 για το Λιγκ Καπ, σε ματς βέβαια που ο Ρομπ Εντουαρντς έκανε ροτέισον επτά παικτών.

Στον αντίποδα, η Γουέστ Χαμ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το φετινό πρωτάθλημα και ψάχνει την τρίτη διαδοχική νίκη της σε επίπεδο Premier League για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2022. Πέρυσι, τα "σφυριά" έχασαν τον πρώτο τους αγώνα κόντρα σε νεοφώτιστη, ωστόσο έκαναν το 5x5 στη συνέχεια με γκολ 14-1.

Μετά το 3-1 στο λονδρέζικο ντέρμπι επί της Τσέλσι, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έκανε επίδειξη κυνικότητας στο Μπράιτον, κερδίζοντας με το ίδιο σκορ. Παρότι ολοκλήρωσε το ματς με 21% κατοχή, έβγαλε εννιά τελικές μέσα από την αντίπαλη περιοχή και υπερίσχυσε ξεκάθαρα στα xGoals (1,37-2,95).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για τη Γουέστ Χαμ έχουν ξεκινήσει ζεστοί ο Μπόουεν και ο Αντόνιο, έχοντας αμφότεροι από δύο γκολ στα πρώτα τρία ματς της σεζόν. Επίσης, είναι εμφανές πως οι Λονδρέζοι έχουν καλύψει και με το παραπάνω την απώλεια του Ράις στη μεσαία γραμμή, αποκτώντας τους Γουορντ-Πράους (Σαουθάμπτον) και Άλβαρες (Άγιαξ). Παράλληλα, η Γουέστ Χαμ έδωσε 43 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ για να πάρει και τον επιθετικό χαφ Κούντους, ενώ πριν λίγες μέρες απέκτησε και τον Μαυροπάνο από τη Στουτγάρδη, με 20 εκατομμύρια.

Ο Έλληνας στόπερ είναι τραυματίας και θα μπει στη δράση μετά τη διακοπή των εθνικών, αντίθετα ο Κούντους δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει απόψε το ντεμπούτο του. Συν τοις άλλοις, εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Ανγκέρντ, ωστόσο αναμένεται να προστατευτεί, λόγω τραυματισμού στο κεφάλι, ο σημαντικός χαφ Σούτσεκ.

Με βάση το δυναμική των δύο ομάδων, το διπλό είναι λογικό φαβορί στο 1.75. Η Λούτον πάντως θα παίξει για πρώτη φορά εντός έδρας σε επίπεδο Premier League και για πρώτη φορά μετά το 1992 σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Εξ ορισμού λοιπόν, έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο ματς, το οποίο μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, καθώς οι γηπεδούχοι είναι δεδομένο πως θα παίξουν στα όρια τους και με ενθουσιασμό.

Στη λογική ότι η Λούτον θα ποντάρει στο physicality που έχει ως ομάδα, μπορούμε να κυνηγήσουμε το Over 10,5 της Γουέστ Χαμ στα φάουλ σε απόδοση 1.93, καθώς τα "σφυριά" θα αναγκαστούν να ματσάρουν τη σκληράδα της αντιπάλου. Σημειώνεται, ότι η Λούτον κέρδισε 15 φάουλ από την Τσέλσι στο Stamford Bridge και 11 από την Μπράιτον, επίσης εκτός έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λούτον – Γουέστ Χαμ: Over 10,5 φάουλ η Γουέστ Χαμ (απόδοση 1.93), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ