ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Βοηθάει η Μπράιτον για το 1.88 στο Μάντσεστερ

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι σε ημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας της Μπράιτον απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 23 Απριλίου 2023
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι σε ημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας της Μπράιτον απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 23 Απριλίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Μάντσεστερ Σίτι και Μπράιτον υπόσχονται μια ενδιαφέρουσα μονομαχία που οδηγεί σε ποντάρισμα στο 1.88.

Πλούσιο το αποψινό πρόγραμμα της Premier League με συνολικά οκτώ αναμετρήσεις. Το βασικό πακέτο αγώνων διεξάγεται στις 17:00. Στο Μάντσεστερ η πρωταθλήτρια Σίτι περιμένει την Μπράιτον σε μία αναμέτρηση που θεωρητικά έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε φεστιβάλ τερμάτων.

Δεν είναι ασφαλώς σύνηθες για τη Σίτι να γνωρίζει κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα. Μετά το αναπάντεχο 2-1 στη Γουλβς, ακολούθησε το σκληρό 1-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο με γκολ στο 86', σε ένα ματς που περισσότερο έμοιαζε με σκακιστικό αγώνα μεταξύ Πεπ και Αρτέτα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αν η Μάντσεστερ Σίτι χάσει και σήμερα, θα υποστεί για πρώτη φορά επί ημερών Πεπ τρεις διαδοχικές ήττες σε επίπεδο Premier League. Κάτι ανάλογο έχει να της συμβεί από το 2016 όταν τεχνικός της ήταν ακόμη ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Παρότι μεσολάβησε διακοπή και η Σίτι είχε προφανώς ένα... κάρο διεθνείς, το πιθανότερο είναι πως σήμερα η ομάδα του Πεπ θα προσπαθήσει να δώσει ηχηρές απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, αυτή είναι η μόνη λύση, αφού η εμφάνιση με τους Κανονιέρηδες ήταν οριακά μέτρια και δεδομένα όχι αντάξια των δυνατοτήτων της ομάδας του Πεπ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντιμέτωπη με μια κατάσταση που δεν μας έχει συνηθίσει η πρωταθλήτρια Αγγλίας και έχει ενδιαφέρον πώς θα σταθεί στο ματς με την Μπράιτον που είναι ύπουλη και αρκετά επικίνδυνη ομάδα.

Οι Γλάροι είναι στα καλά τους και η διακοπή ήρθε σ’ ένα χρονικό σημείο που είχαν ανάγκη το μπρέικ. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι πήρε τις απαιτούμενες ανάσες μετά από το σπουδαιο 2-2 με τη Λίβερπουλ, σ’ ένα ματς που έβαλε πολύ δύσκολα στους Ρεντς και προηγήθηκε κιόλας. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ, μετά οι παίκτες του Κλοπ το γύρισαν, αλλά έδειξε από το μέταλλο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα. Μετά τα ματς της Γρανάδα, αυτά της Μπράιτον είναι τα παιχνίδια που έχουν τα περισσότερα γκολ ως τώρα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες είχαν ανάγκη τη διακοπή για διαφορετικούς λόγους. Η Σίτι πήρε τις ανάσες ώστε να καθαρίσει το μυαλό της και η Μπράιτον για να ανασυνταχθεί και να ανακτήσει ενέργεια, αφού έχει πρόγραμμα-βουνό στη συνέχεια. Η Μπράιτον δεν μασάει κόντρα στους μεγάλους. Στα 24 τελευταία κόντρα σε Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιουκάστλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ έχει κερδίσει 13 φορές, ενώ σκοράρει κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά παιχνίδι σ’ αυτά τα ματς. Μπορεί να βοηθήσει ώστε να δούμε ένα απολαυστικό ματς. Στο 1.88 το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal και Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι - Μπράιτον: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.88), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ