ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Υποχρέωση νίκης για Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ

Προγνωστικά Αγγλία: Υποχρέωση νίκης για Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ
@2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Αρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα σε Φούλαμ και Νότιγχαμ αντίστοιχα.

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Premier League απόψε. Η Άρσεναλ ξεκίνησε τη σεζόν με 3x3. Μετά την κατάκτηση του Community Shield κέρδισε διαδοχικά για το πρωτάθλημα τη Νότιγχαμ και την Κρίσταλ Πάλας.

Τη Δευτέρα πέρασε από το Selhurst Park χάρη σε ένα πέναλτι του Εντεγκαρντ στο 54'. 13 λεπτά μετά η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Τομιγιάσου, ωστόσο αμύνθηκε υποδειγματικά και υπερασπίστηκε μέχρι τέλους το 1-0.

Χάρη σε αυτή τη νίκη, η Αρσεναλ διεύρυνε το αήττητο σερί της στα λονδρέζικα ντέρμπι στα 13 ματς, έχοντας απολογισμό 11-2-0! Απόψε, οι "κανονιέρηδες" θα τα βάλουν με ακόμη μία λονδρέζα, τη Φούλαμ, κόντρα στην οποία διατηρούν απίστευτη παράδοση (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η Αρσεναλ δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από τη Φούλαμ σε 31 (25-6-0) επίσημα παιχνίδια. Μάλιστα, στα τελευταία 16 σε επίπεδο Premier League, σκοράρει πάντα κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ξεκίνησε τη σεζόν με τυχερό διπλό στο Goodison Park επί της Έβερτον με 1-0, σε ματς όπου τα xGoals ήταν 2,49-1,58. Τη δεύτερη αγωνιστική έχασε καθαρά με 3-0 εντός έδρας από την Μπρέντφορντ, κάνοντας ακόμη χειρότερη εμφάνιση, βάσει xGoals (0,40-3,47).

Γενικά, τα πρώτα δείγματα γραφής, δηλώνουν ότι η Φούλαμ δεν θα είναι και φέτος η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, όπως πέρυσι που έφτασε σε ένα σημείο να διεκδικεί ακόμη και ευρωπαϊκή έξοδο. Για τον Μάρκο Σίλβα δεν θα είναι απλό να αναπληρώσει την απώλεια του Μίτροβιτς, που συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Αλ Χιλάλ. Η Φούλαμ απέκτησε για αντικαταστάτη του Σέρβου τον Χιμένες, ο οποίος όμως είναι χωρίς γκολ 25 ματς!

Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε και την απουσία του κάπτεν/στόπερ της Φούλαμ, Ριμ, λόγω τιμωρίας, ο άσος μοιάζει πολύ δύσκολο να σπάσει. Από το 1.25 φτάνει στο 1.70 με Οver 2,5. Σημειώνεται ότι στο Emirates, από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν, σημειώθηκαν συνολικά 81 γκολ, δηλαδή 4,05 ανά παιχνίδι! Τα περισσότερα από κάθε άλλο γήπεδο της Premier League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με σούπερ παράδοση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο Old Trafford τη Νότιγχαμ (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η Γιουνάιτεντ είδε και έπαθε για να λυγίσει στην πρεμιέρα την Γουλβς με 1-0, έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον Ονάνα.

Στη δεύτερη αγωνιστική έχασε με 2-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο, παρόλα αυτά η εικόνα της ήταν βελτιωμένη όπως μαρτυρούν και τα xGoals (2,54-2,45). Είχε 14 τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος και ειδικά μέχρι το 25' ήταν εμφανώς ανώτερη. Στο 36' έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Μπρούνο Φερνάντες, ενώ καπάκι μετά το 1-0 (49') των Λονδρέζων, είχε δοκάρι στο 51' με τον Άντονι. Στη συνέχεια άρχισε η απόδοσή της να φθίνει, μέχρι που ήρθε το αυτογκόλ του Μαρτίνες στο 83' να την ρίξει οριστικά στο καναβάτσο.

Στον αντίποδα, η Νότιγχαμ γνώρισε μία φυσιολογική ήττα στην πρεμιέρα από την Άρσεναλ, ωστόσο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, επιβεβαίωσε τη δύναμή της στο City Ground και λύγισε δίκαια με 2-1 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Τα γκολ από τον Αβονίγι στο 3' και από τον Γουντ στο 89'.

Το πρόβλημα της Νότιγχαμ είναι τα παιχνίδια μακριά από την ασφάλεια της έδρας της. Στα τελευταία 20 εκτός έδρας ματς σε επίπεδο Premier League η ομάδα του Στιβ Κούπερ σημείωσε μόλις μία νίκη και γνώρισε 14 ήττες.

Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ μετράει επτά διαδοχικές νίκες μέσα στο Old Trafford για την Premier League. Αυτό είναι το καλύτερό της σερί από το 2017. Για την ακρίβεια, το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγ έχει ρεκόρ 26-4-0 στα τελευταία 30 επίσημα ματς εντός έδρας!

Επίσης, οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν κερδίσει και τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις τους με τη Νότιγχαμ. Πέρυσι, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τέσσερις φορές, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το Λιγκ Τρόφι, με τη Γιουνάιτεντ να πετυχαίνει 10 γκολ και τη Φόρεστ κανένα.

Στο 2.40 η καθαρή νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εύκολα ή δύσκολα έχει μάθει πλέον να παίρνει τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Ειδικά αυτό με τη Νότιγχαμ είναι υποχρεωμένη να το κερδίσει, δεδομένου ότι ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα το εκτός έδρας ντέρμπι με την Άρσεναλ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρσεναλ – Φούλαμ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.70), 17:00
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ: 1 & No/Goal (απόδοση 2.40), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ