ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικά Αγγλία: Ζευγάρι για απόδοση 3.80 στον αγγλικό Βορρά

Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Νιουκάστλ καλείται να αποδείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη σε μια περίοδο που δείχνει ντεφορμέ. Προσπαθεί να ανέβει η Γουλβς. Ζόρικο ματς που οδηγεί σε ποντάρισμα του 3.80.

Στον αγγλικό Βορρά ολοκληρώνεται το σημερινό πρόγραμμα στην Premier League. Η Νιουκάστλ φιλοξενεί τη Γουλβς (18:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα ματς αποδείξεων. Η γηπεδούχος τα πηγαίνει περίφημα, ο Χάουι έχει χτίσει μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είναι… δυσκοίλια. Ξεκάθαρα προβλήματα στη δημιουργία και στα τελειώματα και απόψε καλείται να αποδείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη. Πέντε ματς στη σειρά, εάν συνυπολογίσουμε και τον χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ, με ρεκόρ 0-2-3 και στα 2 από αυτά βρήκε δίχτυα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Γουλβς σαν να έχει βρει τον δρόμο της με τον Λοπετέγι. Δεν είναι από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, αλλά προσπαθεί να στρώσει την κατάσταση και για αρχή δείχνει να ξεμπερδεύει με τη μάχη της ουράς. Πήρε κιόλας μεγάλο τρίποντο εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Τότεναμ, που την υπέταξε 1-0 παίρνοντας μεγάλη ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Λοπετέγι έχει κατακτήσει 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα σε 11 ματς και βασικό μέλημα σήμερα είναι να εγκλωβίσει την επίθεση της Νιουκάστλ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νιουκάστλ βρίσκεται σε τέλμα και σε φάση που δεν έχει ρέντα, δεν έχει τον Ζοέλιντον διαθέσιμο, ο Γουίλοκ έχει τα τρεξίματα, θα πάρει τη θέση του, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο μπορεί να τροφοδοτήσει τους Αλμιρόν, Σεντ Μαξιμέν και Γουίλσον. Κάνει μια αναμενόμενη κοιλιά η γηπεδούχος, στην έδρα της πάντως φέτος μόνο η Λίβερπουλ την έχει κερδίσει.

Πρόκειται όμως και για ένα ζευγάρι με πολλές ισοπαλίες. Κανένα άλλο στην Premier League δεν έχει φέρει περισσότερα Χ από αυτό, για όσα ζευγάρια έχουν συναντηθεί 15+ φορές στην Premier League. Τα 10/15 έληξαν Χ, τα 9 με σκορ 1-1. Στο 3.80 να δούμε άλλη μια ισοπαλία, ο άσος δεν λέει όλη την αλήθεια και ο Λοπετέγι δεν είναι κανένας χθεσινός προπονητής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιουκάστλ - Γουλβς: Χ (απόδοση 3.80), 18:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ