BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Αρέσει η μετα-Εμπαπέ εποχή και πληρώνει

Ο Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Παρί σε ματς της Ligue 1 απέναντι στην Ρεν | 8 Οκτωβρίου 2023
Ο Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Παρί σε ματς της Ligue 1 απέναντι στην Ρεν | 8 Οκτωβρίου 2023 @2023 JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Επιστρέφει σήμερα η δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το πέρας της 2ης αγωνιστικής θα μας δώσει το δικαίωμα να δούμε για πρώτη φορά πού βρίσκονται οι ομάδες στην βαθμολογία, αν και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Όσον αφορά τους σημερινούς αγώνες, έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα σημεία σε ελκυστικές αποδόσεις.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Κανονιέρηδες έχουν ξεκινήσει πολύ καλά την παρουσία τους και στην φετινή Premier League, χωρίς απώλειες εκτός προγράμματος. Είναι στο -1 από την κορυφή και ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια. Στο Champions League ξεκίνησαν με ισοπαλία, μιας και έμειναν στο 0-0 κόντρα στην Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Όσο για την Παρί, η μετά-Εμπαπέ εποχή μπορεί να φάνταζε δύσκολη, μιας και από την τριάδα των Μέσι-Νεϊμάρ-Εμπαπέ, πήγε σε τελείως διαφορετικό σχήμα, όμως ο Λουίς Ενρίκε έχει βρει χημεία και ρόλους και το αποτέλεσμα είναι άμεσο και εκκωφαντικό. Αήττητοι είναι ως τώρα οι Παριζιάνοι στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί μόλις 3 γκολ, ενώ στην πρεμιέρα του Champions League επικράτησαν της Ζιρόνα.

Οι στοιχηματικές έχουν δώσει χαρακτήρα φαβορί στην Άρσεναλ. Δεν διαφωνούμε, αλλά είναι κάπως υπερβολικό το 5.00 για να νικήσει η Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ η φόρα που έχουν πάρει οι Γάλλοι είναι ικανή να οδηγήσει σε ζημιές. Για τους ρισκαδόρους, αξίζει το διπλό. Εμείς θα πάμε στην safe επιλογή του Χ2 σε απόδοση 2.12.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Σέλτικ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έχαναν με 0-2 από την Μπόχουμ και πήρε εν τέλει μία σημαντικότατη νίκη με 4-2 που την κρατά στο -3 από την κορυφή. Η νέα εποχή με τον Νούρι Σαχίν στον πάγκο θέλει χρόνο για να φέρει αποτελέσματα, όμως μέχρι στιγμής οι Βεστφαλοί δεν τα πάνε και άσχημα. Το ευρωπαϊκό τους ξεκίνημα δε κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ ήταν αψεγάδιαστο.

Σε εξαιρετική φόρμα είναι, από την άλλη, η Σέλτικ, η οποία μετρά 9 νίκες από την αρχή της σεζόν σε ισάριθμους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Το εντυπωσιακό είναι πως σε 9 αγώνες μετρά 33 γκολ υπέρ, ένα τεράστιο νούμερο, δείγμα της δουλειάς που γίνεται στην Γλασκώβη. Με την εξής υποσημείωση: υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας της Σέλτικ με τις υπόλοιπες σκωτσέζικες ομάδες, ενώ το ξεκίνημα στο Champions League ήταν κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα της φετινής διοργάνωσης, την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σαφώς η Σέλτικ δεν είναι μία ομάδα που μπορεί να υποτιμηθεί εύκολα, όμως αν η Ντόρτμουντ κάνει τα βασικά και δη στην έδρα της, μπορεί να κάνει σήμερα 2/2 στην League Phase. Γι’ αυτό και θα την στηρίξουμε στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • UCL – 1/10, 22:00 – Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Χ2 (Απόδοση: 2.12)
  • UCL – 1/10, 22:00 – Ντόρτμουντ – Σέλτικ: 1 (Απόδοση: 1.50)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε μελετημένα προγνωστικά και αναλύσεις για όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις σε ελκυστικές αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ