TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Η Μίντιλαντ κάνει παιχνίδι και στην Μπρατισλάβα

Προγνωστικά Champions League: Η Μίντιλαντ κάνει παιχνίδι και στην Μπρατισλάβα
AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Σε μια δυάδα επιλογών ποντάρει από το αποψινό πρόγραμμα του Champions League ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Κλείνουν και οι τελευταίες θέσεις στη League Phase του Champions League, τεράστια η πρόκληση για τις ομάδες που έφτασαν σε αυτό το στάδιο. Στην Μπρατισλάβα η Σλόβαν θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει την εξαιρετική προσπάθεια που άρχισε στη Δανία, το 1-1 του πρώτου ματς κόντρα στη Μίντιλαντ, της δίνει σημαντικές ελπίδες να πετύχει το στόχο. Βέβαια, για να πάρει αυτό το αποτέλεσμα χρειάστηκε μπόλικη τύχη, οι γηπεδούχοι είχαν 3 δοκάρια! Προφανώς και σε αυτό το σημείο οι λεπτομέρειες κρίνουν τα πάντα, ο Βλάντιμιρ Βάις, θεωρεί πως οι παίκτες του θα μπορέσουν να φτάσουν στο ζητούμενο, από την άλλη η Μίντιλαντ είναι ομάδα που θα παίξει ξανά το ίδιο στιλ, θα ζητήσει τη μπάλα και θα προσπαθήσει να παράξει φάσεις για γκολ.

Η ορμή της Μπόντο και η εμπειρία του Αστέρα

Τεράστιο το διακύβευμα και για τον Ερυθρό Αστέρα, φιλοξενεί στο Βελιγράδι την Μπόντο Γκλιμτ και καλείται να ανατρέψει το σε βάρος του 2-1. Οι Νορβηγοί τα τελευταία χρόνια κάνουν… κουμάντο εντός συνόρων, παράλληλα έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα και εκτός έδρας, κορυφαία στιγμή τους, το 6-1 επί της Ρόμα του Μουρίνιο τον Οκτώβριο του 2021 για τους ομίλους του Conference League. Στο πρώτο ματς το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο υπέρ της Μπόντο, αλλά η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με την εμπειρία της, κατάφερε και έμεινε για τα καλά στην υπόθεση. Το σημερινό ματς θα γίνει μπροστά σε ένα πολύ φανατισμένο κοινό, είναι παράγοντας στον οποίο ποντάρουν πολύ οι Σέρβοι για να πανηγυρίσουν στο τέλος της βραδιάς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μίντιλαντ είναι ομάδα με περισσότερη ποιότητα από την Σλόβαν και μπορεί να ανεβάσει εκεί που θέλει τον ρυθμό του ματς, έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια από τους Σλοβάκους. Η τύχη της χρωστάει από την πρώτη αναμέτρηση, θεωρώ πως θα κερδίσει σήμερα και θα προκριθεί, το διπλό στο 2.40 έχει αξία.

Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας παρουσιάζεται ως φαβορί, στα δικά μου μάτια ο άσος θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά από το 2.00 που κυμαίνεται αυτές τις ώρες. Θεωρώ πως η Μπόντο θα βάλει δυσκολίες και πιθανότατα θα σκοράρει. Επιλέγω Goal/Goal & over 2,5 στο 1.88.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σλόβαν Μπρατισλάβας - Μίντιλαντ: 2 (απόδοση 2.40), 22:00
  • Ερυθρός Αστέρας – Μπόντο Γκλιμτ: Goal/Goal & over 2.5 (απόδοση 1.88), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ