ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Με τη Σίτι και τον Χάλαντ από ημίχρονο στο 2.45

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Κοπεγχάγη για το Champions League 2022/23
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Κοπεγχάγη για το Champions League 2022/23 © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Κοπεγχάγη για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει το απόλυτο των βαθμών μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του Champions League και απόψε θα κυνηγήσει στην Κοπεγχάγη το 4/4 για να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την πρωτιά του έβδομου ομίλου (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκίνησε τη σεζόν με τον χαμένο τελικό στο Community Shield από τη Λίβερπουλ, όμως στη συνέχεια τρέχει αήττητο σερί 12 αγώνων. Μάλιστα, προέρχεται από έξι σερί νίκες με γκολ 24-4.

Την περασμένη εβδομάδα καθάρισε πολύ εύκολα την Κοπεγχάγη στο Etihad με 5-0. Το σκορ ήταν 3-0 πριν συμπληρωθούν 40 λεπτά αγώνων. Ακολούθησε το Σάββατο, το εξίσου άνετο 4-0 επί της Σαουθάμπτον για την Premier League.

Σε σύγκριση με το ευρωπαϊκό ματς, ο Πεπ έκανε πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Το πιθανότερο είναι πως ο Καταλανός θα ανακατέψει εκ νέου την τράπουλα απόψε, αφού στο αγγλικό πρωτάθλημα ακολουθεί το πολύ μεγάλο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ στο Anfield.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο σούπερ φορμαρισμένος Κανσέλο θα περάσει από το αριστερό άκρο της άμυνας στο δεξιό και αντί του Ακάντζι θα παίξει στους μπακ ο Σέρχιο Γκόμεθ (αριστερός μπακ). Στους στόπερ αναμένεται να επανέλθει ο Λαπόρτ αντί του Ρούμπεν Ντίαθ.

Στους χαφ λογικά θα επιστρέψει ο Γκρίλις, που έχει παίξει όλα τα παιχνίδια του Champions League βασικός. Πιθανότατα θα πάρει για τρίτο διαδοχικό ματς φανέλα βασικού ο Μαχρέζ, που σκόραρε τόσο κόντρα στην Κοπεγχάγη όσο και με τη Σαουθάμπτον.

Στην επίθεση, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Πεπ αποφασίσει να δώσει ανάσες στον Χάλαντ. Ίσως τον ξεκινήσει όπως την περασμένη Τετάρτη και τον κάνει αλλαγή στο ημίχρονο, εφόσον η Σίτι καθαρίσει το παιχνίδι από τα πρώτα 45 λεπτά. Αρκετά πιθανό τέλος, είναι να παίξει βασικός ο Αλβαρες και να μείνει στον πάγκο ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο νεοφερμένος Αργεντινός επιθετικός έχει αφήσει θετικότατες εντυπώσεις στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη. Ο 22χρονος πρώην άσος της Ρίβερ Πλέιτ έχει πετύχει δύο γκολ στην Premier League και σκόραρε επίσης στο 5-0 επί της Κοπεγχάγης πριν έξι βράδια. Γενικά, εκμεταλλεύεται όσες ευκαιρίες του δίνει ο Πεπ και το ενδεχόμενο να σκοράρει και απόψε προσφέρεται στο 2.10.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στον Χάλαντ, το anytime του προφανώς παίζει πολύ χαμηλά, στο 1.30. Ο Νορβηγός έχει πετύχει ήδη 20 γκολ φέτος στα πρώτα 13 παιχνίδια του με τη φανέλα της Σίτι. Επίσης, έχει φτάσει τα 28 γκολ στο Champions League σε 22 συμμετοχές, με τα δύο που πέτυχε κόντρα στην Κοπεγχάγη. Προφανώς έχει το κορυφαίο ratio στη διοργάνωση με 1,27 γκολ ανά παιχνίδι (από τους εν ενεργεία ακολουθεί ο Λεβαντόβσκι με 0,81).

Εφόσον λοιπόν ο νέος σούπερ σταρ των πρωταθλητών Αγγλίας ξεκινήσει βασικός, μπορούμε να πάμε με το anytime του και να ζητήσουμε παράλληλα το λογικό διπλό, αλλά το Over 1,5 ημίχρονο για να φτάσουμε σε απόδοση 2.45.

Η Σίτι συνηθίζει να καθαρίζει τα παιχνίδια της από το πρώτο ημίχρονο για να κάνει συντήρηση δυνάμεων στη συνέχεια. Το ίδιο λογικά θα επιδιώξει και απόψε, δεδομένου ότι ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι το σύνολο του Πεπ μετράει τέσσερα σερί Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο και οκτώ στα τελευταία 12 παιχνίδια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι: Over 1,5 α' ημίχρονο & Χάλαντ Anytime (απόδοση 2.45), 19:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ